Ja u svojem device manageru nemam unimodel half duplex audio.
Imam usb audio i imam bežićni internet.
Updejtao directx i grafičku, no bez rezultata.
Čim stisnem launch ikonicu odmah mi windowsi izbace error.
MOLIM VAS DA MI POMOGNETE!
HVALA
Ja u svojem device manageru nemam unimodel half duplex audio.
Imam usb audio i imam bežićni internet.
Updejtao directx i grafičku, no bez rezultata.
Čim stisnem launch ikonicu odmah mi windowsi izbace error.
MOLIM VAS DA MI POMOGNETE!
HVALA
kad pokusam pokrenut cod 5 pokaze mi se ovo Unhandled exception caught.....objasnili ste kako se problem rjesava na visti al kako se rjesava na xp-u
MOLIM VAS RECITEE
E za one koji imaju problem:"Unhandled exception caught" samo trebate izbrisat sve kaj se nalazi u C:\Documents and Settings\Admin(user)\Local Settings\Application Data\Activision\CoDWaW\players\profiles samo ostavis active i trebalo bi raditi :D
Zna li netko u čemu bi mogao biti problem u ovome:
http://www.croportal.net/forum/attachment.php?attachmentid=267921
ja nemam nikakvih problema...pići igra pravo dobro...samo na mp nemogu aktivirat fps a na sp mogu...zaššto?
Pokušam pokrenuti igru i izbaci mi ovo:' Fastfile for zone 'code_post_gfx' is empty.
MOLIM VAS POMOZITEE
Ja sam imao tja problem kada klikneš na solo ništa se ne desi, onda sam restarto i sve radi.Imam problem kada igram onda mi se sam ugasi cijelo računalo druge igre ne gase računalo šta bi to moglo biti . Samo COD 5 gasi računalo.
zašto mi frame rate jako padne sa 60 na 30 kad koristim flametrowher a komp mi je snažan?!?
ovako ovo je rješenje za sve one koji imaju probleme s skinutim cod 5 kad izabiru težinu igre
idite na start>run>napišite regedit> HKEY_LOCAL_MACHINE>SOFTWARE>Activision>Call of duty WAW>codkey i tamo u codkeyu upišite bez razmaka i crtica novi cdkey za cod 5 koji radi
nakon toga uđite u igru i igrajte
ako se vam igra crasha kad ju pokrenete napravite update directx-a
meni je ovo riješilo problem a mislim da će i svima vama
!!..skinosam 1.2 1.3 1.4 1.5 patch za call of duty 5 i opet nece da mi ujde na server..kada kliknem na serer na xfire..sam mi ujde u meni igre..!?
ja koristim xp imo sam isto te probleme... radio ko majmun po regeditu nista.... poslje sam igrom slucaja zamijenio crack i igra mi je radila xD
ja koristim xp imo sam isto te probleme... radio ko majmun po regeditu nista.... poslje sam igrom slucaja zamijenio crack i igra mi je radila xD
sad kad sam igru ponovo crakovo ujde u igru i odam izabaci not responding...
sad kad sam igru ponovo crakovo ujde u igru i odam izabaci not responding...
a jbg nezz mozda ako ima neki patch za te stvari?? ja sam to rijesio crackom