CoD 5 Problem

poruka: 43
|
čitano: 10.865
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
CoD 5 Problem

Ja u svojem device manageru nemam unimodel half duplex audio.

Imam usb audio i imam bežićni internet.

Updejtao directx i grafičku, no bez rezultata.

Čim stisnem launch ikonicu odmah mi windowsi izbace error.

MOLIM VAS DA MI POMOGNETE!

HVALA

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: CoD 5 Problem
Pavletinho kaže...

kad pokusam pokrenut cod 5 pokaze mi se ovo  Unhandled exception caught.....objasnili ste kako se problem rjesava na visti al kako se rjesava na xp-u

MOLIM VAS RECITEE

Imam isti problem a nemam pojma kak da ga riješim.I da problem se javlja samo kad sam na internetu
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.-//- Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.//-
Poruka je uređivana zadnji put pon 1.12.2008 16:00 (juky).
16 godina
neaktivan
CoD 5 Problem

E za one koji imaju problem:"Unhandled exception caught" samo trebate izbrisat sve kaj se nalazi u C:\Documents and Settings\Admin(user)\Local Settings\Application Data\Activision\CoDWaW\players\profiles samo ostavis active i trebalo bi raditi :D

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.-//- Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.//-

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
CoD 5 Problem

Zna li netko u čemu bi mogao biti problem u ovome:

http://www.croportal.net/forum/attachment.php?attachmentid=267921

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
CoD 5 Problem

ja nemam nikakvih problema...pići igra pravo dobro...samo na mp nemogu aktivirat fps a na sp mogu...zaššto?

core 2 duo e8500 3.16 ghz- gf9800gt 1gb ddr3- 3gb ram ddr2- aa to se na hdd 320gb- 500w antec ii asus p5q pro lga775
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Pavletinho kaže...

Pokušam pokrenuti igru i izbaci mi ovo:'  Fastfile for zone 'code_post_gfx' is empty.

MOLIM VAS POMOZITEE

...i ja imam isti problem jel moze ko pomoc....
16 godina
neaktivan
CoD 5 Problem

Ja sam imao tja problem kada klikneš na solo ništa se ne desi, onda sam restarto i sve radi.Imam problem kada igram onda mi se sam ugasi cijelo računalo druge igre ne gase računalo šta bi to moglo biti . Samo COD 5 gasi računalo.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
CoD 5 Problem
autorov komentar

zašto mi frame rate jako padne sa 60 na 30 kad koristim flametrowher a komp mi je snažan?!?

Poruka je uređivana zadnji put uto 30.12.2008 15:45 (yugomilicija).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RonoN kaže...
yugomilicija kaže...

ovako ovo je rješenje za sve one koji imaju probleme s skinutim cod 5 kad izabiru težinu igre

idite na start>run>napišite regedit> HKEY_LOCAL_MACHINE>SOFTWARE>Activision>Call of duty WAW>codkey i tamo u codkeyu upišite bez razmaka i crtica novi cdkey za cod 5 koji radi

nakon toga uđite u igru i igrajte

ako se vam igra crasha kad ju pokrenete napravite update directx-a

meni je ovo riješilo problem a mislim da će i svima vama

upravo krenuh isto to javiti!
skinuh novu verziju i opet isti problem! i zatim krenuh traziti i treci torent da bi medju komentarima za njega nasao ovo rjesenje!
bravo,to je pravo riješenje

16 godina
neaktivan
CoD 5 Problem

!!..skinosam 1.2  1.3  1.4  1.5 patch za call of duty 5 i opet nece da mi ujde na server..kada kliknem na serer na xfire..sam mi ujde u meni igre..!?

crna muha bijele boje...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
CoD 5 Problem

ja koristim  xp imo sam isto te probleme... radio ko majmun po regeditu nista.... poslje sam igrom slucaja zamijenio crack i igra mi je radila xD

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Imsovcanin kaže...

ja koristim  xp imo sam isto te probleme... radio ko majmun po regeditu nista.... poslje sam igrom slucaja zamijenio crack i igra mi je radila xD

sad kad sam igru ponovo crakovo ujde u igru i odam izabaci not responding...

crna muha bijele boje...
16 godina
Nvidia maniak kaže...
Imsovcanin kaže...

sad kad sam igru ponovo crakovo ujde u igru i odam izabaci not responding...

a jbg nezz mozda ako ima neki patch za te stvari?? ja sam to rijesio crackom

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice