Čime uspješno otvoriti ovaj video ?

poruka: 5
|
čitano: 1.660
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

Još niti jedan player koji sam isprobao nije mi ispravno pokazao ovaj video klip koji se može skinuti pri dnu ove poznate stranice o mobitelima:

LINK  Radi se o video primjerku koji snimi kamera toga Samsung mobitela. Ako želi tko isprobati svoj player i usput mi pomoći...

Vjerovatno bi mi ga Media Player Classic Home Cinema pokao ispravno da imam XP SP3 ali ja imam samo service pack 2, tako da mi je izmješao neke boje u videu.

VLC i KM Player ne uspjevaju pokazati klip.

btw. KM mi pod video info kaže: Video format AVC (avc1) a pod audio format AAC (format version 4)

0 0 hvala 0
17 godina

nisam skinuo ali probaj sa Gom playerom...

Remember my friends, God is dead. Marx is also dead. But the market lives. The market must become your new God.
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina

GOM player.

Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Re: Čime uspješno otvoriti ovaj video ?

evo ja sam skinuo taj video i windows mwdia player mi ga normalno otvorio,imam windows 7 vidim da koristiš xp.

http://www.speedtest.net/result/2089288929.png
16 godina

WoooW zbilja GOM Player otvara. Nisam to od njega očekivao jer sam ga jednom davnom već testirao i nije mi bio pojam playera koji otvara sve živo...

Sad sam usput isprobao sve vrste fajli, filmova i muzike da pokrenem njime i nije bilo problema. Čak i .txt vrstu titlova može očitati.

Jel se mogu namjestiti hotkeys po izboru za taj player, ono da mogu recimo pomaknuti titl pola sekunde naprijed ili nazad kad nije usklađen. I da to mogu izvesti sa tipkama kojima god podesim ? U KM Playeru sam to mogao...

btw. Jel ima dobrog izbora skinova za Gom Player ?

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice