BSOD i gašenje kompa na Win 7

poruka: 3
|
čitano: 1.594
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Pozdrav ljudi...

CPU : AMD Athlon 7850 dual-core processor 2,8 GHz

RAM: 4 Gb

VGA: Gigabyte ATI Radeon HD 4670 Series

Maticna: AMD Ultra Durable 3  MA770-UD3

Windows 7 Ultimate 64 bit

evo da opišem situaciju

imao sam win 7 vec nekih godinu i pol instaliranu i nisam imao problema...no s vremenom se nest shebalo i zadnjih mjesec dva kad sam gledao filmice na you tubeu i opcenito na netu nakon nekog vremena mi se pojavio BSOD i restartao se komp (i tak svaki put nakon nekih 5-10-15-20 min gledanja videa...nije bilo nekog pravila)

onda sam nasao na netu da je mozda do graficke kartice...da se trebaju updateat driveri..i skinuo sam nove drivere i problem se nije riješio...ali onda se dogodilo i drugo sranje  -- kad bih igrao COD 6 nakon nekih 10 min igre bi mi se ugasio komp (bez ikakvog upozorenja) a to mi se do sada nikad nije desilo na niti jednoj igrici...

onda mi je dopiz...više  i  prekjucer sam dignuo nove windowse (sedmicu naravno)

uglavnom isao sam instalirat drivere za graficku sa njenog cd-a i vidim da mi ih je windows sam vec stavio gore i rekoh super..

.onda sam otisao igrat COD da vidim jel sve u redu i opet se ugasi komp nakon nekih 10 min igre i tak par puta, plus sto mi se jucer par puta javio bsod kad sam gledo po netu slike za desktop...proso sam i kroz 2-3 videa al sve je bilo normalno...

i onda sam isao probat bas sa cd-a instalirat drivere za graficku i idem klasicno na autorun kad sam stavio cd i samo mi se otvori pocetni prozor pise gigabyte gore sa slikom i nista nema za odabrat ...kao da se cd ne ocita do kraja (kao da se zblesira..samo tak izgleda) i tak svaki put kad probam samo stoji taj prozor

onda sam isao uninstalirat driver od graficke na device manageru...i makne ju sa device managera...ubacim cd...otvori se normalno cijeli prozor sa izborom za instalaciju drivera utilytija i ostalog ali tamo di pise install drivers...to mi je zasivljeno i nemogu to kliknut...pise mi da cd ne podržava tu vga karticu (ili nesto u tom stilu neznam tocno...

a onda kad restartam komp onda se graficka opet sama instalira nekak...ono windows mi ju najnormalnije prepoznaje i pise da su driveri instalirani

sad sam ponovno dignuo windowse...ono neznam do cega je vise...i opet sve isto sa grafickom...gasi mi se kad igram cod itd....jos mi se nije niti jedan bsod pojavio ....al dignuo sam win prije sat vremena tak da ima vremena lol

moje mišljenje....kada igram COD komp se ugasi kao da se pregrije grafička...cini mi se kao da ovo što mi win stavi drivere na nju da nisu dobri...mozda ne rade s njom driveri kak treba pa se pregrijava ili nešto

Hvala ljudi ovo me ubija vise.....

I'm not clever, I'm just curious

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Vidim da si spomenuo sve osim toga da si provjerio temperature kompa?

Instaliraj si program tipa HW Monitor, pa malo provjeri temp. u kućištu.

Moguće da ti se pregrijava i još nešto, ne samo grafa.

War - The Only Solution To Keep Humanity
Poruka je uređivana zadnji put čet 18.8.2011 21:27 (D.N.R.).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: BSOD i gašenje kompa na Win 7

nakon kaj sam postao bas mi je to palo na pamet...i skinem si home everest

i temp proca dok sam igrao igricu je skocila na 105 C lool

otisao sam do vemila kupio novu pastu i sve jos malo ocistio i stavio pastu na grafu i proc...sad sam upravo to slozio pa cu vidjet :D

pa javim...hehe

I'm not clever, I'm just curious
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice