Brisanje sa harda....

poruka: 11
|
čitano: 2.595
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Brisanje sa harda....

Pozdrav svima, imam jedno pitanje; dakle postoji li nacin da sa harda obrisem fileove da se vise ne mogu vratiti sa recimo programima poput Recover my files ili slicno?!?!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Brisanje sa harda....

format..al ne onaj quick..nego onaj "malo" duzi..

15 godina
neaktivan
Brisanje sa harda....

Nije dovoljan niti full format.

Imaš program, npr. Eraser koji briše disk nekoliko puta (mislim da ima opcija do čak 35 puta), te je nakon toga povratak podataka nemoguć.

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.9.2011 19:23 (1Tony1).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Brisanje sa harda....

Ne treba mi trentno ovo brisanje ali mi nesto pada u oci{#} Skinem ovaj program instaliram ga i pokrenem.....a hoce onda u pola frke on sam sebe obrisat{#}.

Ili pokreces ovaj program sa CD ili drugog HDD?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Quilombo23 kaže...

Ne treba mi trentno ovo brisanje ali mi nesto pada u oci{#} Skinem ovaj program instaliram ga i pokrenem.....a hoce onda u pola frke on sam sebe obrisat{#}.

Ili pokreces ovaj program sa CD ili drugog HDD?

Normalno da treba pokrenuti program sa drugog medija, drugi HDD, CD, USB.

16 godina
protjeran
Brisanje sa harda....

pa jel nije jednostavnije uzet neke filmove ili igre većg kapac.  i nasnimit to na cijeli HDD. bit će prije gotovo nego tak software koji briše 35 puta po HDDu????

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Brisanje sa harda....

Niste me razumjeli, zelim postic da ne mogu vratit podatke ni sa najboljim programima poput Digital Rescue Premium, Advanced Disk Recovery i slicno...

0 0 hvala 0
18 godina
ahmedy kaže...

Niste me razumjeli, zelim postic da ne mogu vratit podatke ni sa najboljim programima poput Digital Rescue Premium, Advanced Disk Recovery i slicno...

Sve su ti več objasnili samo ti nisi to skužil izgleda, Eraser program u tom je poanta to moš napravit i sa CCleaner recimo izabereš ovak kak je na fotki dole recimo 7 prolaza brisanja pa onda Disk kojeg misliš satrat i to je to.{#}

Sasvim dosta je 7 puta sa tim uzorkom, nit jedan program kojeg moš instalirat na Windowse neče ništa moš vratit ja sam to isprobal a moš i sam napravit pokus ak hočeš. Niti jedan poznati plačeni program za taj posel za kojeg ja znam, i svi najbolji besplatni programi za taj posao našli su cistu nulu nakon postupka s CCleaner na ovaj način normalno ja sam to radil na USB Stick od 8gb za pokus a na na normalnom Disku kaj drugo.{#}{#}

http://www.reliastream.com/cast/start/niorozco/
15 godina
neaktivan
rambox kaže...
ahmedy kaže...

Sve su ti več objasnili samo ti nisi to skužil izgleda, Eraser program u tom je poanta to moš napravit i sa CCleaner recimo izabereš ovak kak je na fotki dole recimo 7 prolaza brisanja pa onda Disk kojeg misliš satrat i to je to.{#}

Sasvim dosta je 7 puta sa tim uzorkom, nit jedan program kojeg moš instalirat na Windowse neče ništa moš vratit ja sam to isprobal a moš i sam napravit pokus ak hočeš. Niti jedan poznati plačeni program za taj posel za kojeg ja znam, i svi najbolji besplatni programi za taj posao našli su cistu nulu nakon postupka s CCleaner na ovaj način normalno ja sam to radil na USB Stick od 8gb za pokus a na na normalnom Disku kaj drugo.{#}{#}

Thx sve radi moze lock

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.9.2011 19:59 (ahmedy).
16 godina
neaktivan
ahmedy kaže...

Pozdrav svima, imam jedno pitanje; dakle postoji li nacin da sa harda obrisem fileove da se vise ne mogu vratiti sa recimo programima poput Recover my files ili slicno?!?!

Skines ovdje CCleaner, instaliras ga, otvoris i slijedis ove jednostavne upute:

Tools -> Drive Wiper -> Wipe -> Entire Drive (All data will be erased) -> Security -> DOD. 5220.22-M (3 passes) - mozes stavit i vise prolaza ako si paranoican -> Wipe

To je to...nema previse mudrolije.

Sada se samo strpis jer brisanje moze potrajat, sve ovisi koliko prolaza si odabrao (pet prolaza je imho nepotrebno i trajat ce ti predugo).

Inace format tu bas i ne pomaze te se zato i rade ovakvi alati koji sve brisu sa harda.

Edit:

Nisam vidio da je Rambox vec sve pojasnio.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Poruka je uređivana zadnji put sri 7.9.2011 20:20 (win32).
17 godina
neaktivan
Brisanje sa harda....

Tebi treba DBAN

Možeš ga pokrenuti s USB-a ili CD-a Program će počistiti sve diskove koji su spojeni na PC tako da ako imaš neki disk s kojeg ne želiš brisati podatke, odspoji ga!

The quieter you become, the more you are able to hear...
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice