- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
format..al ne onaj quick..nego onaj "malo" duzi..
Ne treba mi trentno ovo brisanje ali mi nesto pada u oci
Skinem ovaj program instaliram ga i pokrenem.....a hoce onda u pola frke on sam sebe obrisat
.
Ili pokreces ovaj program sa CD ili drugog HDD?
Ne treba mi trentno ovo brisanje ali mi nesto pada u oci
Skinem ovaj program instaliram ga i pokrenem.....a hoce onda u pola frke on sam sebe obrisat
.
Ili pokreces ovaj program sa CD ili drugog HDD?
Normalno da treba pokrenuti program sa drugog medija, drugi HDD, CD, USB.
pa jel nije jednostavnije uzet neke filmove ili igre većg kapac. i nasnimit to na cijeli HDD. bit će prije gotovo nego tak software koji briše 35 puta po HDDu????
Niste me razumjeli, zelim postic da ne mogu vratit podatke ni sa najboljim programima poput Digital Rescue Premium, Advanced Disk Recovery i slicno...
Niste me razumjeli, zelim postic da ne mogu vratit podatke ni sa najboljim programima poput Digital Rescue Premium, Advanced Disk Recovery i slicno...
Sve su ti več objasnili samo ti nisi to skužil izgleda, Eraser program u tom je poanta to moš napravit i sa CCleaner recimo izabereš ovak kak je na fotki dole recimo 7 prolaza brisanja pa onda Disk kojeg misliš satrat i to je to.
Sasvim dosta je 7 puta sa tim uzorkom, nit jedan program kojeg moš instalirat na Windowse neče ništa moš vratit ja sam to isprobal a moš i sam napravit pokus ak hočeš. Niti jedan poznati plačeni program za taj posel za kojeg ja znam, i svi najbolji besplatni programi za taj posao našli su cistu nulu nakon postupka s CCleaner na ovaj način normalno ja sam to radil na USB Stick od 8gb za pokus a na na normalnom Disku kaj drugo.

Sve su ti več objasnili samo ti nisi to skužil izgleda, Eraser program u tom je poanta to moš napravit i sa CCleaner recimo izabereš ovak kak je na fotki dole recimo 7 prolaza brisanja pa onda Disk kojeg misliš satrat i to je to.
Sasvim dosta je 7 puta sa tim uzorkom, nit jedan program kojeg moš instalirat na Windowse neče ništa moš vratit ja sam to isprobal a moš i sam napravit pokus ak hočeš. Niti jedan poznati plačeni program za taj posel za kojeg ja znam, i svi najbolji besplatni programi za taj posao našli su cistu nulu nakon postupka s CCleaner na ovaj način normalno ja sam to radil na USB Stick od 8gb za pokus a na na normalnom Disku kaj drugo.

Thx sve radi moze lock
Skines ovdje CCleaner, instaliras ga, otvoris i slijedis ove jednostavne upute:
Tools -> Drive Wiper -> Wipe -> Entire Drive (All data will be erased) -> Security -> DOD. 5220.22-M (3 passes) - mozes stavit i vise prolaza ako si paranoican -> Wipe
To je to...nema previse mudrolije.
Sada se samo strpis jer brisanje moze potrajat, sve ovisi koliko prolaza si odabrao (pet prolaza je imho nepotrebno i trajat ce ti predugo).
Inace format tu bas i ne pomaze te se zato i rade ovakvi alati koji sve brisu sa harda.
Edit:
Nisam vidio da je Rambox vec sve pojasnio.