Boot DVD

poruka: 4
|
čitano: 2.782
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Boot DVD

Kako napraviti bootabilni dvd? U Neru ima opcija Boot DVD ali problem je što je to ISO format, a meni treba UDF jer ima fileova većih od 2 GB. Može li se "ručno" napravit boot dvd? Koji fileovi trebaju biti na DVD-u da bi on bio bootabilan?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
RE: Boot DVD
Robiant kaže...

Kako napraviti bootabilni dvd? U Neru ima opcija Boot DVD ali problem je što je to ISO format, a meni treba UDF jer ima fileova većih od 2 GB. Može li se "ručno" napravit boot dvd? Koji fileovi trebaju biti na DVD-u da bi on bio bootabilan?

evo ti link s jednog foruma

EDIT: ja koristim ultraiso u njemu imaš opciju da taj file prebaciš iso u udf i onda spržiš

bez ikakvih prčkanja što ti treba ili ne treba

ŽIVOT JE ONO ŠTO ODABEREŠ
Poruka je uređivana zadnji put sub 24.10.2009 12:24 (pero35).
17 godina
Robiant kaže...

Hmm.. Obrati pažnju na boldano.

17 godina
protjeran
Robiant kaže...
Robiant kaže...

Hmm.. Obrati pažnju na boldano.

EDIT: očito da ti mene nisi razumio ili ja tebe ali sve ti je napisano ako te nisam skužio što si htio očito da ja nisam dovoljno pametan

ŽIVOT JE ONO ŠTO ODABEREŠ
Poruka je uređivana zadnji put sub 24.10.2009 20:59 (pero35).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice