Notebook sruši Wi-Fi

poruka: 2
|
čitano: 499
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Notebook sruši Wi-Fi

pozdrav forumaši
imam wireless internet u kući koji funkcionira dobro. router koji koristim je tenda N3 i na njega je kabelom spojen moj PC i bežično nekoliko ostalih uređaja od ostalih ukućana

prije par dana sam kupio novi notebook Asus N551JX s kojim sam se na wi-fi spojio bez problema, međutim od sinoć su nastali problemi

naime, kad se god spoji notebook na wi-fi, internet padne

wi-fi signala ima, ali internet radi užasno usporeno, čak i na PC-u koji je kabelom spojen

nekada čak ne mogu pristupiti postavkama routera preko onog 192.168.0.1

kada ugasim wi-fi na notebooku, internet opet radi savršeno na svim drugim uređajima

gledao sam po internetu postoje li slični problemi i svi pišu da je mogući uzrok konflikt sa IP ili MAC adresom međutim nigdje nema objašnjen postupak kako se to riješi :(

ima li itko od vas ideju kako bih ovaj problem mogao riješiti?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Notebook sruši Wi-Fi

mali update problema

skinuo sam najnovije drivere za mrežnu karticu ili što već, za wi-fi na notebooku i počelo je raditi bez problema opet na svim uređajima međutim, primjetio sam da kada god krenem preuzimati nešto u Windows Store, vratimo se na stare probleme :(

a i sinoć kada su se pojavili problemi, pojavili su se nakon što sam krenuo preuzimati neku aplikaciju u Windows Store :/

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice