Pozz svima :)
Imam problem ... Reinstalirao sam sistem ... sada mi je windows xp sp3 ali nemam driver za network controller
ovo je ime drivera
Broadcom NetXtreme BCM5750 Gigabit Ethernet Controller
ali nemogu ga naci na netu :( moze pomoc :D
Imam problem ... Reinstalirao sam sistem ... sada mi je windows xp sp3 ali nemam driver za network controller
ovo je ime drivera
ovo je ime drivera
Ako imaš laptop onda otiđi na stranicu proizvođača i tamo upiši model i nađi drivere, ako imaš stolni PC onda otiđi na stranicu proizvođača matične i opet tamo upiši njezin model i skini drivere za lan.
Nema na njihovoj stranici moj chipset :( ili ja neznam naci...
Ako moze direktan link bio bih veomaaa ZAHVALAN :)
Nema veze sto nije izlistan tocan model, ako podrzava 5751, 5752, 5753, 5754 i 5755, onda je moguce da podrzava i 5750 samo sto nije navedeno.
http://www.broadcom.com/support/ethernet_nic/netxtreme_desktop.php
Probaj, najgore sto se moze dogoditi jest da ti se sistem smrzne pa ih moras uklanjati iz safe moda :D
EDIT: sad sam pronasao i ovo, sretno.
Imam problema sa Realtek GBE NIC-om na MSI p45 platinum ploči.NIC bi trebao biti 10/100/1000, a meni windows 10 detektira maksimalno 100Mbps, kabel isproban, na laptopu prepoznaje 1Gbps.Isprobavao sam micat drivere, updateat na najnovije, ali ništa ne pomaže.Jeli moguće da problem nije softverski nego da je NIC jednostavno polukrepao pa radi samo 100Mbps.Nažalost ne znam niti da li je ikada radilo na 1gbps jer mi prije to nije bilo toliko bitno.
Jesi probao ove prve drajvere ?
Ako si spojen na ruter koji nema GB LAN portove prikazivat će 100 u statusu konekcije.
Jesam, točno te.Kao što sam rekao na laptopu registrira 1Gbps pa vjerujem da bi moralo i na pc-u.
Nekako mi je čudno prihvatit da kontroler radi za 100 ali ne i za 1000mbps, ali vidim da je sve vjerojatnije.