Gigabit Ethernet Controller

poruka: 7
|
čitano: 4.157
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Pozz svima :)

Imam problem ... Reinstalirao sam sistem ... sada mi je windows xp sp3 ali nemam driver za network controller

ovo je ime drivera

Broadcom NetXtreme BCM5750 Gigabit Ethernet Controller

ali nemogu ga naci na netu :( moze pomoc :D

0 0 hvala 0
14 godina
Re: Gigabit Ethernet Controller
smajlicc kaže...

Pozz svima :)

Imam problem ... Reinstalirao sam sistem ... sada mi je windows xp sp3 ali nemam driver za network controller

ovo je ime drivera

Broadcom NetXtreme BCM5750 Gigabit Ethernet Controller

ali nemogu ga naci na netu :( moze pomoc :D

Ako imaš laptop onda otiđi na stranicu proizvođača i tamo upiši model i nađi drivere, ako imaš stolni PC onda otiđi na stranicu proizvođača matične i opet tamo upiši njezin model i skini drivere za lan.

Valentin
13 godina
neaktivan

Nema na njihovoj stranici moj chipset :( ili ja neznam naci... 
Ako moze direktan link bio bih veomaaa ZAHVALAN :) 

15 godina
neaktivan

Nema veze sto nije izlistan tocan model, ako podrzava 5751, 5752, 5753, 5754 i 5755, onda je moguce da podrzava i 5750 samo sto nije navedeno.

http://www.broadcom.com/support/ethernet_nic/netxtreme_desktop.php

Probaj, najgore sto se moze dogoditi jest da ti se sistem smrzne pa ih moras uklanjati iz safe moda :D

EDIT: sad sam pronasao i ovo, sretno.

My computer once beat me at chess, but we got even after a round of boxing.
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.1.2012 17:29 (rustweaver).
16 godina

Imam problema sa Realtek GBE NIC-om na MSI p45 platinum ploči.NIC bi trebao biti 10/100/1000, a meni windows 10 detektira maksimalno 100Mbps, kabel isproban, na laptopu prepoznaje 1Gbps.Isprobavao sam micat drivere, updateat na najnovije, ali ništa ne pomaže.Jeli moguće da problem nije softverski nego da je NIC jednostavno polukrepao pa radi samo 100Mbps.Nažalost ne znam niti da li je ikada radilo na 1gbps jer mi prije to nije bilo toliko bitno.

Bilo bi zgodno......, ali nije potrebno !
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina

Jesi probao ove prve drajvere ?

http://www.realtek.com.tw/downloads/downloadsView.aspx?Langid=1&PNid=13&PFid=5&Level=5&Conn=4&DownTypeID=3&GetDown=false#1

Ako si spojen na ruter koji nema GB LAN portove prikazivat će 100 u statusu konekcije.

16 godina

Jesam, točno te.Kao što sam rekao na laptopu registrira 1Gbps pa vjerujem da bi moralo i na pc-u.

Nekako mi je čudno prihvatit da kontroler radi za 100 ali ne i za 1000mbps, ali vidim da je sve vjerojatnije.

Bilo bi zgodno......, ali nije potrebno !
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice