Wireless problem :S

poruka: 2
|
čitano: 1.427
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Wireless problem :S

Komsija sa kojim dijelim internet zivi u mojoj zgradi, udaljen par stanova, na doljnjem katu. Svojim laptopom spojen sam na bezicnu mrezu, tj njegov router.

To je u mojoj sobi, a u svojoj sobi stari ima svoj kompjuter, umrezen je sa mnom, te dijelimo internetsku konekciju sa mog kompa, znaci trojica smo na mrezi i radi super.

Sada smo se razdvojili, ja sam i dalje jednako spojen, no stari je uzeo usb wireless antenu tako da moze biti spojen neovisno o meni jer cesto nosim laptop iz kuce.

Znaci opet smo trojica na mrezi.

No ovaj put, kada je starom upaljen kompjuter, meni je internet toliko spor da se ne mogu ulogirati u messenger, a za bilo koju stranicu treba pet minuta da se otvori. Mjerio sam brziinu, i bila je 0.002 mb/s!!! Kad on ugasi komp sve je u redu.

Ispada kao da mi njegova antena krade signal :S

Potpuno sam zbunjen, vise ne znam sta da radim..zna li netko o cemu je rijec??

Puno hvala

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Wireless problem :S
Dragon23288 kaže...

Komsija sa kojim dijelim internet zivi u mojoj zgradi, udaljen par stanova, na doljnjem katu. Svojim laptopom spojen sam na bezicnu mrezu, tj njegov router.

To je u mojoj sobi, a u svojoj sobi stari ima svoj kompjuter, umrezen je sa mnom, te dijelimo internetsku konekciju sa mog kompa, znaci trojica smo na mrezi i radi super.

Sada smo se razdvojili, ja sam i dalje jednako spojen, no stari je uzeo usb wireless antenu tako da moze biti spojen neovisno o meni jer cesto nosim laptop iz kuce.

Znaci opet smo trojica na mrezi.

No ovaj put, kada je starom upaljen kompjuter, meni je internet toliko spor da se ne mogu ulogirati u messenger, a za bilo koju stranicu treba pet minuta da se otvori. Mjerio sam brziinu, i bila je 0.002 mb/s!!! Kad on ugasi komp sve je u redu.

Ispada kao da mi njegova antena krade signal :S

Potpuno sam zbunjen, vise ne znam sta da radim..zna li netko o cemu je rijec??

Puno hvala

Reci starom da nisu kompjuteri za njega!?
A i ja imam sličan slučaj, moja antena je kvalitetnija i "krade više" signala, stoga bratu na laptopu šteka, jedino rješenje je da se rasporedite pri korištenju, ili nabavi bolju antenu!?

Google je pametan samo onoliko koliko je pametan i onaj koji ga koristi!?
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice