Toshiba Satelite gašenje

poruka: 10
|
čitano: 3.470
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Toshiba Satelite gašenje

Evo ovako....

Rastavio Toshibu ,promjenio pastu,laptop je radio par sati i odjednom se ugasio (nije se pregrijao u primeu je držao oko 65 stupnjeva).

E sad se događa da nakon loga Win-a ili ako ga ostavim u biosu na 30-ak sekundi laptop se jednostavno ugasi.

Sve me strah da nije matična riknula....................sve sam rastavio ponovo i nevidim igdje neki slab spoj ili nešto.........a možda je i grafička riknula......

Ima li tko neku ideju???

Kao što sam rekao sve me strah da je matična.........

So say We All
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Toshiba Satelite gašenje

E da sad sam maknuo grafičku karticu i laptop je radio bez frke,mislim nije se ugasio....a kad stavim grafičku nemože čak ni bootati u safe modu............isto se događa sa diskom i sa novom memorijom.uglavnom mislim da je grafička ili matična.

Ako tko ima kakvu još ideju bio bih zahvalan..

So say We All
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: Toshiba Satelite gašenje
skyreeper kaže...

Evo ovako....

Rastavio Toshibu ,promjenio pastu,laptop je radio par sati i odjednom se ugasio (nije se pregrijao u primeu je držao oko 65 stupnjeva).

E sad se događa da nakon loga Win-a ili ako ga ostavim u biosu na 30-ak sekundi laptop se jednostavno ugasi.

Sve me strah da nije matična riknula....................sve sam rastavio ponovo i nevidim igdje neki slab spoj ili nešto.........a možda je i grafička riknula......

Ima li tko neku ideju???

Kao što sam rekao sve me strah da je matična.........

- Zašto si ga išao stavljat pod opterećenje, pa nisi OCao procesor, pa da onda moraš provjeravat dal se pregrijava ili ne, moguće da si ga uništio.

- Ponovno skini hladnjak, dobro ukloni staru termalnu pastu, nanesi novu, vijke hladnjaka steži ravnomjerno i ukriž, pazi da ne pretegneš (ako nema graničnik).

- Onda probaj upalit.

EDIT: Pazi da ne staviš previše paste.

--- Rijeka se prepoznaje plivanjem, a čovjek razgovorom. -- Sva pitanja i nejasnoće molim na PM. Hvala :D
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.9.2013 17:17 (Valentin17).
16 godina
neaktivan
Toshiba Satelite gašenje

Ok,aj da i to probam...............

So say We All
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Toshiba Satelite gašenje

Valentin ne radi...kažem ti ili grafika ili matična

So say We All
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
skyreeper kaže...

Valentin ne radi...kažem ti ili grafika ili matična

Kažeš da si maknuo grafa, a matična radi tj daje sliku? Ako da, onda je grafa riknula.

Nenad
16 godina
neaktivan
Toshiba Satelite gašenje

Ne ne maknuo sam grafičku i laptop je radio preko 2 minute bez da se sam ugasi....bila je bijela slika naravno nema grafičke ali je radio..........

So say We All
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
skyreeper kaže...

Ne ne maknuo sam grafičku i laptop je radio preko 2 minute bez da se sam ugasi....bila je bijela slika naravno nema grafičke ali je radio..........

A da mi kažeš koji je tip i model tog laptopa?

Nenad
16 godina
neaktivan
Toshiba Satelite gašenje

Satelite A300D.................evo sad sam opet maknuo grafičku pa da vidim inače se ugasi nakon 30 sec

So say We All
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Toshiba Satelite gašenje

Da, evo radi sad bez frke i negrije uopće........

So say We All
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice