Smrzava se miš

poruka: 7
|
čitano: 1.979
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Smrzava se miš

Dakle miš na laptopu (Toshiba) se nekad smrzne bez ikakvog razloga...to mi se počelo događati prije par dana...u čemu je problem, da li da nabavim obični miš?

0 0 hvala 0
17 godina
moderator
Re: Smrzava se miš
m77 kaže...

Dakle miš na laptopu (Toshiba) se nekad smrzne bez ikakvog razloga...to mi se počelo događati prije par dana...u čemu je problem, da li da nabavim obični miš?

Ako ništa drugo, posudi neki miš tek toliko da vidiš je li u pitanju problem s touchpadom ili ne. Smrzne li ti se u tom trenutku i računalo (recimo ako igraš igru ili gledaš video)?

12 godina
Smrzava se miš

Sad se pojavljuje i problem sa pištanjem pri paljenju laptopa, očito je ovo dvoje povezano jer svaki put kad upalim laptop, a miš je smrznut, kod idućeg paljenja kreće pištanje... a nekad se laptop upali sasvim normalno...

0 0 hvala 0
17 godina
moderator
m77 kaže...

Sad se pojavljuje i problem sa pištanjem pri paljenju laptopa, očito je ovo dvoje povezano jer svaki put kad upalim laptop, a miš je smrznut, kod idućeg paljenja kreće pištanje... a nekad se laptop upali sasvim normalno...

To što ti se "smrzava miš" je vjerojatno simptom nekog ozbiljnijeg problema, a ne problem s touchpadom kao takvim. Pištanje? Misliš, kao neki zvučni signal? Pogledaj u upute prijenosnika - možda ima navedeno što konkretno znači to pištanje. Možda ti je neka komponenta defektna. To će ti biti teško dijagnosticirati u slučaju prijenosnika, jer ne možeš samo tako povaditi neke komponente koje bi možda bile sumnjive.

U tvom bi slučaju vjerojatno najbolja opcija bila napraviti backup svega bitnog s diska i odnijeti prijenosnik na servis (bez da si napravio backup ne daj prijenosnik na servis jer bi mogao ostati bez svega s diska), jer ćeš teško sam dijagnosticirati i riješiti problem.

17 godina
neaktivan
Smrzava se miš

kao prvo, zamoli neku da ti isplete tzv. "namišnjak" od vune. kad ga utopliš, napiši koji miš (ili stavi link na) i zahtijeva li posebne pogonske programe. onda idemo dalje. 

I know that you believe you understand what you think I said, but I'm not sure you realize that what you heard is not what I meant.
Moj PC  
2 1 hvala 0
17 godina
odjavljen
Ajar kaže...

kao prvo, zamoli neku da ti isplete tzv. "namišnjak" od vune.

Aahhahahahahahaha, umirem...

Freak Show Inc.
12 godina
neaktivan
Smrzava se miš

Ocigledno je tvoja toshiba prestala da šiba.Nema ti druge nego trk u ducan i kupit najskuplji gaming mis da ti sto duze  šiba.

Moj PC  
0 1 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice