Restartovao se komp sam :/

poruka: 6
|
čitano: 1.557
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan

E ovako... u zadnje vrijeme mi se bas cudne stvari desavaju sa Lap top-om :( 

evo bas sada prije pola sata mi se komp sam restartova jer je neku fatalnu gresku imao ili nesto slicno tome :/. 

Temperatura dostize oko 60c dok koristim program Bluestack (android emulator) pa me to zabrinjava :/ lap top je kupljen prije godinu dana i jos imam garanciju za njega :) pa vas pitam sto se tice procesora jel prevelika temperatura za njega?

onda sto se tice restartovanja... to se desava bas rijetko al se desi :/ i kad se upali kaze nesto kao NO AMD DRIVER ili nesto slicno tome :) slika je ispod pa mi to pogledajte :)

Lap top je: Dell Inspiron 3537

intell i5 4200u

Ram 4GB 

Windows 8.1

Graficka AMD Radeon HD 8670M

JEL VELIKI PROBLEM PA DA GA NOSIM U SERVIS ILI MOGU JA NESTO DA URADIM?

0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan

Pa jel imaš taj driver instaliran ili ne ? probaj ponovno instalirati driver pa vidi što će se događati.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Evo slike ispod :) kao sto sam gore rekao da mi se komp ponekad sam restartuje a kad uradim neki test hardware-a u Boot mod ne javlja mi greske u vezi graficke kartice :/

a sto se temperature tice ja mislim da nebi trebalo da se penje preko 50c jer je lap top Nov :/ a kad upalim Bluestack i igram Clash of clans temperatura skoci i do 60c sto me zabrinjava :(

0 0 hvala 0
14 godina

temp su ok, idi tu http://support.amd.com/en-us/download i budi dobro.

Ne pravim se lud, pravim se da nisam.

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Evo instalirao sam sa AMD website moju graficku pa nadam se da se vise nece pojavljivat taj problem :) al u slucaju ako se opet pojavi sta treba da radim?

0 0 hvala 0
14 godina

đoraj za plejku

Ne pravim se lud, pravim se da nisam.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice