1. Cura mi igra na Facebooku Farmvile i svaki put se nakon par minuta igre pojavi plavi ekran i nakon toga se laptop restarta. Htio bih napomenuti da su Windowsi friško instalirani po neznam već koji put ali problemi su sve gori. Naime, i meni tokom rada u Mozili, "nečeg zahtjevnijeg" se sruši. To mi se nikad prije nije događalo. Laptop ima garanciju još mjesec dana a prije 2 tjedna je bio na servisu nakon čega su ustanovili da je problem bio u RAM memoriji jer je izgorio jedan chip. Dali su mi novu ali problem je ovaj put gori nego prije! Sumnjam da je možda problem na procesoru ili matičnoj. Prošao sam Burn Test i nije mi bilo nikakvih problema.
2. Nakon povratka sa servisa mi se sad pojavljuje novi problem. Vodoravna crta jedan milimetar iznad start i desktop toolbara koja se provlači i kroz Bios. Naime kad malo protresem ekran crta nestane.
3. Nakon par sati rada USB miš mi zablokira. USB not recognized. Probao sam i druge portove i ne radi. Restartam Windows i onda opet radi....
Molio bih Vas za pomoć ili barem savjet što da kažem da mi pogledaju u servisu dok još imam garanciju. Zahvaljujem unaprijed!!