Problemi sa laptopom Asus F5

poruka: 5
|
čitano: 3.137
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Problemi sa laptopom Asus F5

1. Cura mi igra na Facebooku Farmvile i svaki put se nakon par minuta igre pojavi plavi ekran i nakon toga se laptop restarta. Htio bih napomenuti da su Windowsi friško instalirani po neznam već koji put ali problemi su sve gori. Naime, i meni tokom rada u Mozili, "nečeg zahtjevnijeg" se sruši. To mi se nikad prije nije događalo. Laptop ima garanciju još mjesec dana a prije 2 tjedna je bio na servisu nakon čega su ustanovili da je problem bio u RAM memoriji jer je izgorio jedan chip. Dali su mi novu ali problem je ovaj put gori nego prije! Sumnjam da je možda problem na procesoru ili matičnoj. Prošao sam Burn Test i nije mi bilo nikakvih problema.

2. Nakon povratka sa servisa mi se sad pojavljuje novi problem. Vodoravna crta jedan milimetar iznad start i desktop toolbara koja se provlači i kroz Bios. Naime kad malo protresem ekran crta nestane.

3. Nakon par sati rada USB miš mi zablokira. USB not recognized. Probao sam i druge portove i ne radi. Restartam Windows i onda opet radi....

Molio bih Vas za pomoć ili barem savjet što da kažem da mi pogledaju u servisu dok još imam garanciju. Zahvaljujem unaprijed!!

0 0 hvala 0
15 godina
RE: Problemi sa laptopom Asus F5

to ti je garant do memorije,ja sam imao slične probleme na starom kompjuteru,a možda ti se procesor pregrijava jer ti se na ventilatoru nakupilo prašine

isti dan otkaz i žuti
15 godina
neaktivan

Očistio sam ventilator pred 2 mjeseca jer mi se strašno grijao laptop. Nakon toga je normalno radio još nekih 2 tjedna i onda se počeo rušiti, blokirati itd. Prije mjesec dana sam još pak kupio dodatnu GB Rama i ne pomaže. Evo blue screen pa ti to možda pomogne. Btw, hvala ti na odgovoru.

1 1
15 godina
neaktivan

Također nakon restarta dobijem i ovu poruku (slika)

1 1
15 godina
neaktivan
Sicok kaže...

1. Cura mi igra na Facebooku Farmvile i svaki put se nakon par minuta igre pojavi plavi ekran i nakon toga se laptop restarta. Htio bih napomenuti da su Windowsi friško instalirani po neznam već koji put ali problemi su sve gori. Naime, i meni tokom rada u Mozili, "nečeg zahtjevnijeg" se sruši. To mi se nikad prije nije događalo. Laptop ima garanciju još mjesec dana a prije 2 tjedna je bio na servisu nakon čega su ustanovili da je problem bio u RAM memoriji jer je izgorio jedan chip. Dali su mi novu ali problem je ovaj put gori nego prije! Sumnjam da je možda problem na procesoru ili matičnoj. Prošao sam Burn Test i nije mi bilo nikakvih problema.

2. Nakon povratka sa servisa mi se sad pojavljuje novi problem. Vodoravna crta jedan milimetar iznad start i desktop toolbara koja se provlači i kroz Bios. Naime kad malo protresem ekran crta nestane.

3. Nakon par sati rada USB miš mi zablokira. USB not recognized. Probao sam i druge portove i ne radi. Restartam Windows i onda opet radi....

Molio bih Vas za pomoć ili barem savjet što da kažem da mi pogledaju u servisu dok još imam garanciju. Zahvaljujem unaprijed!!

ovo pod 2 mi zvuci kao neki problem sa ekranom ili mozda cak mozda mrtvi pikseli

a pod 3 proaj maknut mis mislim da je to cak zbog logitech drivrea sto sam vidio..kazuda oni daju taj blue screen nekada

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice