Problem sa zvukom

poruka: 4
|
čitano: 970
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Problem sa zvukom

Kada sam tek dobio novo računalo imao sam problema sa zvučnom karticom. Svaki put kada bi bio malo jači zvuk zvučnici od pojačala koje je spojeno na komp bi počeli šuštat, ali su zvučnici bili uredu. Prije nekih mjesec dana taj problem je nestao, ali pojavio se novi...kad god pokusam pokrenut neku igricu prvi put nema zvuka, pa ni drugi put, tek kad treći put pokrenem zvuk proradi, a na nekim igricama ga nema uopće (COD 4) a prije ga je bilo (sa šuštanjem) također moram nekoliko puta pokušavati otvoriti video ili pjesme, bilo u winampu/media playeru ili BS Playeru. Stvarno neznam u čemu je problem u Everestu mi piše kad odem na multimedia-windows audio mixer, wave in, wave out, sve Soundmax HD Audio(neznam šta to sve znači).

Pa ako ima netko nekakvo rješenje ovog problema neka pomogne...

Hvala

Intel Quad core q6600 4x2.44 GHz , 4gb RAM , nVidia GeForce 8600gts 512mb , Asus P5N32 SLI-Premium , 2x 320gb HDD WD Caviar , Asus 400W
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Problem sa zvukom

ako ti je realtekov chip( Gigabyte, MSI)

onda stisni u trayu davput onaj ruzicasti zvucnik..u kraticama odi na "mixer" i odvrni "playback" skroz na desno..provjeri dali je jack od zvucnika upao kak treba..i kad upalis COD npr..onda probaj malo mrdat kabele ili zvucnike(moguce je da je zica u kabelu precvikana..pa nema spoja)...takodjer na novo drivere instaliraj ako to nebude islo...

kopirajte si ovo u potpis....ako misliste....da bi vistu trebalo ukinut....i da je kingmax definintivno....best buy na trzistu
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Problem sa zvukom

evo upravo nove drivere instalirao i sve radi...tnx

Intel Quad core q6600 4x2.44 GHz , 4gb RAM , nVidia GeForce 8600gts 512mb , Asus P5N32 SLI-Premium , 2x 320gb HDD WD Caviar , Asus 400W
17 godina
neaktivan
Problem sa zvukom

ubuduce...ako citas BUG..pod ono di su driveri..imas i drivere(nadogradnje) za ploce..to je kompletno..zvuk..usb sucelje..ethernet...

kopirajte si ovo u potpis....ako misliste....da bi vistu trebalo ukinut....i da je kingmax definintivno....best buy na trzistu
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice