Pozdrav.
Prije svega izvinite ako sam fulao podgrupu jel sam stavio u " Hardverski problemi" ali mislim zaista da je problem u Hardveru.
Prije nekoliko mjeseci sam koristio USB stick i prilikom korištenje USB stick-a on je odjednom prestao da radi.
Odmah sam izvadio USB stick iz porta i ponovo ga stavio unutra od tada on ne funkcionira.
Svkai put kad to napravim to jest kad ga ubacim u USB port zasvijetli lapmica na sticku(lampica svijetli maximum 3 minute i sama se gasi)..i kompjuter šalje zvučni signal da je stick ubačen" ali ga nema u MY Computer-u,kao što ga i nema u Disk managmentu.
Instalirao nove drajvere za sve druge USB koji su mi se izlistali u device manageru...ali kad idem instalirati driver za spomenuti USB..javlja mi grešku i piše ovako " Ovaj uređaj se nemože pokrenuti (kod 10)
u device manageru ga prepoznaje....ali kad idem rješavati problem u device manageru i stisnem na njega desni klink i kao ono " rješi problem" on vrti jedno 4 minute i blokira.
Pokušao sam ono "run" pa upisati cmd pa ono list disk ni tamo ga ne prepoznaje.
Ali zanimljivo kad ga ubacim u kompjuter očita ga u device manager....i piše u USB Mass Storage Device.
Važni su mi dokumenti ostali na Usbu a kako da to spasim?
Drugi stick kojeg imam normalno radi,tako da s kompjuterom je sve uredu
Dali mi neko može pomoći?
Unaprijed Vam se zahvaljujem.
Pozdrav