Problem sa ukljucivanjem racunara

poruka: 16
|
čitano: 6.888
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Pozdrav :) 

Imam problem sa ukljucivanjem kompa. Prije neki dan  kad je grmjelo ugasen je iz napajanja ( prije toga je bio stavljen na STAND BY ). Nisam ga palio par dana i danas kad sam pritisnuo dugme za ukljucivanje ( na kucistu), monitor kao da ne dobija sliku  ( pojavi se ono NO SIGNAL i nista vise, stoji upaljena lampica na njemu ) Dugme na kucistu svijetli normalno i cuje se sve normalno  samo monitor ne dobija sliku :D  

u cemu moze biti problem? :) 

Only GOD can yudge me!

0 0 hvala 0
14 godina
Re: Problem sa ukljucivanjem racunara
UnReaL93 kaže...

Pozdrav :) 

Imam problem sa ukljucivanjem kompa. Prije neki dan  kad je grmjelo ugasen je iz napajanja ( prije toga je bio stavljen na STAND BY ). Nisam ga palio par dana i danas kad sam pritisnuo dugme za ukljucivanje ( na kucistu), monitor kao da ne dobija sliku  ( pojavi se ono NO SIGNAL i nista vise, stoji upaljena lampica na njemu ) Dugme na kucistu svijetli normalno i cuje se sve normalno  samo monitor ne dobija sliku :D  

u cemu moze biti problem? :) 

Monitor ili graficka kartica.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
14 godina
neaktivan

Monitor ne vjerujem, jer kad ga ugasim i upalim iz napajanja " radi normalno" a graficku sam mijenjao  prije 8-9 mjeseci :) 

Only GOD can yudge me!
14 godina
UnReaL93 kaže...

Monitor ne vjerujem, jer kad ga ugasim i upalim iz napajanja " radi normalno" a graficku sam mijenjao  prije 8-9 mjeseci :) 

O kojem monitoru i kartici se radi?

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
14 godina
neaktivan
zoharbizo kaže...
UnReaL93 kaže...

Monitor je Proview, plazma od 19" a za graf ne mogu da se sjetim trenutno .. 

Only GOD Can Judge Me!
14 godina
UnReaL93 kaže...
zoharbizo kaže...
UnReaL93 kaže...

Monitor je Proview, plazma od 19" a za graf ne mogu da se sjetim trenutno .. 

Aj vidi koja je.Skini Gpu-z s neta.

15 godina
neaktivan

Nemora bit da je monitor il grafićka. Prekljućer sam išo stavit novu matićnu i rame u stari komp i sve se upalilo ventilatori rade al slika se ne prikazuje, bio sam isprobo sa drugom grafićkom i monitorom i dalje nije radilo, a kad sam vratio na staru matićnu i rame radilo je normalno.

MUST visit :D http://www.youtube.com/user/ZOJAmoviesProduction?feature=mhee
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
zOjA26 kaže...

Nemora bit da je monitor il grafićka. Prekljućer sam išo stavit novu matićnu i rame u stari komp i sve se upalilo ventilatori rade al slika se ne prikazuje, bio sam isprobo sa drugom grafićkom i monitorom i dalje nije radilo, a kad sam vratio na staru matićnu i rame radilo je normalno.

Meni je tako bilo i proradilo.Ostavis da radi dok maticna ne podesi i prilagodi se novim ramovima.

14 godina
neaktivan

Mislim da se nismo dobro razumjeli. Meni je ekran crn, nema slike ( semo ono NO SIGNAL kad ga upalis u napajanje)

tako da ne mogu vidjeti na taj nacin koja mi je graficka.

Only GOD Can Judge Me!
14 godina
UnReaL93 kaže...

Mislim da se nismo dobro razumjeli. Meni je ekran crn, nema slike ( semo ono NO SIGNAL kad ga upalis u napajanje)

tako da ne mogu vidjeti na taj nacin koja mi je graficka.

Hhah,zaboravia ja.Otvori komp i vidi.

16 godina
neaktivan

Na 99 % ekrana ima nekakva signalna lampica koja ako dobiva signal sa grafičke stalno svijetli  , a ako ga nedobiva onda samo blinka ( npr. kod mene kad nema signala onda je žute boje , a cim spojim grafu onda je zelena ) malo probaj to pogledat 

I.Č.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

pokusao ali nisam nasao da pise negdje na njoj :/

Only GOD Can Judge Me!
14 godina
neaktivan

e onda ja spadam u taj 1%, kod mene je zuta(  tj narandzasta ) stalno kad je upaljen ekran :) 

admini, sry za post za postom, nisam vidio ovu poruku prije :D

Only GOD Can Judge Me!
16 godina
UnReaL93 kaže...

- Dugme na kucistu svijetli normalno i cuje se sve normalno  samo monitor ne dobija sliku :D  

...

- odspoji HDD (da se ne pali OS bez potrebe..)

- kad ga upališ, lampice svijetle i ventilatori rade? Kad ga želiš ugasiti, dali se gasi odmah? Ako moraš držati 4 sec. onda ploča blokira paljenje. Može pomoć reset BIOSa, novo napajanje itd. (veći problem ako je otišla ploča ili grafička).

Izvadi grafičku i pokušaj upaliti. Ako ima integriranu, spoji na nju, ako nema moraš čusti beep-anje.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
15 godina
A da jednostavno probas stisnuti gumb source, da ti nije npr na dvi a ti koristis vga? Ili obrnuto
Svrzic
14 godina
neaktivan

Hvala svima :) problem je bio sa grafickom, nisam stigao da napisem :)) 

Only GOD Can Judge Me!

1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice