Problem s tipkovnicom?!?!?!?

poruka: 12
|
čitano: 16.989
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

evo ljudi crko mi komp i instaliro sam vistu al sada ne[ mi je kod instalacije promaklo i slova na tipkovnici su pomije[ana npr. potro[io sam 10 minuta da se ulogiram jer nisam ynao napisat donju crtu ili @-looooooool ajde ljudi pomozite e da i z mi pi[e umjesto y

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

idi u control panel. ispod clock, language, and region klikni na change keyboards or other input methods. u kartici keyboards and language klikni na change keyboards. u novom prozoru klikni na add, i odaberi croatian i klikni ok. i onda pod default input language odabereš croatian i klikneš ok

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Problem s tipkovnicom?!?!?!?

hvala puno!!!Osmijeh

16 godina
neaktivan

ma nema na čemu. a vidiš, radim na xp-u, ali imam i vistu u virtualboxu baš zato da ako natko ima problem u visti da mu mogu pomoći...

0 0 hvala 0
16 godina
jurluk kaže...

ma nema na čemu. a vidiš, radim na xp-u, ali imam i vistu u virtualboxu baš zato da ako natko ima problem u visti da mu mogu pomoći...

Svaka cast!
Ti si dežurna služba za korisnikeSmijeh
Q6600 OC @ 3.0Ghz, 4GB 1066Mhz Corsair, HD4870 512MB OC 780 1000, Gigabyte EP35-DS3, TT Soprano, Logitech Wave + MX 518, Z-4 MSI Wind U90x : Atom 1.6, 1Gb DDRII, Intel® 945GS, 80 GB, XP home
16 godina
neaktivan
BORG kaže...
jurluk kaže...

Svaka cast!
Ti si dežurna služba za korisnikeSmijeh
 a stvarno. pomažem gdje stignem. imam i xp i sedmicu i vistu i uvijek mogu pomoći ako znam rješenje. stručnjak sam za softver, a nije mi ni hardver stran. pa pogledaj samo koliko imam poruka. 1670 u skoro 4 mjeseca
17 godina

kad ti se zamjene Y i Z samo pretisni Left Shift i Alt u isto vrijeme... to meni pomate na visti i xp-u.

jučer sam overclockal WC-papir :P :P :P

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
jurluk kaže...

idi u control panel. ispod clock, language, and region klikni na change keyboards or other input methods. u kartici keyboards and language klikni na change keyboards. u novom prozoru klikni na add, i odaberi croatian i klikni ok. i onda pod default input language odabereš croatian i klikneš ok

Prvo moraš reć: Kombiniram Namigiva moga bi i ja sebi vistu na drugi hdd instalirat
Ništa ne ostavljaj nedvrš
16 godina
neaktivan

ma da imam i ja tako na jednom hardu xp aa na drugom vista

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Evo ljudi prošlo je dosta od prošlog problema al evo novog....Nisam htio otvarat novu temu....

Kupio sam novu tipkovnicu i jučer sam upalio COD 4 da malo zaigram i katkad  nisu radile tipke W i S al bi opet proradile i onda pola sata poslije S i D a ne radi tipka W i još par njih , ma mislim ja proradit če opet-heh....Al eto neće mogu šišat samo lijevo-desno da bi se maknuo sa pozicije moro sam ič u rikverc xD - poludio sam tipka S je već bila izlizana.....sada pišem na staroj tipkovnici koja mi nije baš nešto pa ako znate pomozite.....Tipkovnicu sam kupio u HGSPOTU i garanciju sam negdje šiknuo.....nije ni čudo  da ga zovu HGSHROT pa ništa im ne radi kad sam kupio komp grafička ispala-JOJ al to je druga priča.....Znači ne rade tipke W,I,BACKSPACE itd,itd.Pa ako znate šta je pomozite....Molim Vas inače tikovnica je

wireless laser mediaplayer deskset ds-4700r sa mišem

Chuck Norris ne jede med on žvače pčele !! 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis

0 0 hvala 0
16 godina

Meni se tako nekad dogodi al nakon restartanja kompa sve bude normalno.

Pogledaj da ti u codu nisu namještane kontrolena nekim drugim tipkama i prepravi i sl.

Moja kanta: Intel Pentium DualCore E2180 2.00 GHz o/c 2.50 GHz, 2 GB rama, Gainward GeForce 8500GT
Poruka je uređivana zadnji put pon 4.5.2009 19:02 (xxxxx).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

da al zaboravio sam reć  da poslije kad sam upalio Word 2007 te tipke nisu radile što znači da nije do igre

Chuck Norris ne jede med on žvače pčele !! 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice