evo ljudi crko mi komp i instaliro sam vistu al sada ne[ mi je kod instalacije promaklo i slova na tipkovnici su pomije[ana npr. potro[io sam 10 minuta da se ulogiram jer nisam ynao napisat donju crtu ili @-looooooool ajde ljudi pomozite e da i z mi pi[e umjesto y
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
idi u control panel. ispod clock, language, and region klikni na change keyboards or other input methods. u kartici keyboards and language klikni na change keyboards. u novom prozoru klikni na add, i odaberi croatian i klikni ok. i onda pod default input language odabereš croatian i klikneš ok
hvala puno!!!
ma nema na čemu. a vidiš, radim na xp-u, ali imam i vistu u virtualboxu baš zato da ako natko ima problem u visti da mu mogu pomoći...
ma nema na čemu. a vidiš, radim na xp-u, ali imam i vistu u virtualboxu baš zato da ako natko ima problem u visti da mu mogu pomoći...

kad ti se zamjene Y i Z samo pretisni Left Shift i Alt u isto vrijeme... to meni pomate na visti i xp-u.
idi u control panel. ispod clock, language, and region klikni na change keyboards or other input methods. u kartici keyboards and language klikni na change keyboards. u novom prozoru klikni na add, i odaberi croatian i klikni ok. i onda pod default input language odabereš croatian i klikneš ok

ma da imam i ja tako na jednom hardu xp aa na drugom vista
Evo ljudi prošlo je dosta od prošlog problema al evo novog....Nisam htio otvarat novu temu....
Kupio sam novu tipkovnicu i jučer sam upalio COD 4 da malo zaigram i katkad nisu radile tipke W i S al bi opet proradile i onda pola sata poslije S i D a ne radi tipka W i još par njih , ma mislim ja proradit če opet-heh....Al eto neće mogu šišat samo lijevo-desno da bi se maknuo sa pozicije moro sam ič u rikverc xD - poludio sam tipka S je već bila izlizana.....sada pišem na staroj tipkovnici koja mi nije baš nešto pa ako znate pomozite.....Tipkovnicu sam kupio u HGSPOTU i garanciju sam negdje šiknuo.....nije ni čudo da ga zovu HGSHROT pa ništa im ne radi kad sam kupio komp grafička ispala-JOJ al to je druga priča.....Znači ne rade tipke W,I,BACKSPACE itd,itd.Pa ako znate šta je pomozite....Molim Vas inače tikovnica je
wireless laser mediaplayer deskset ds-4700r sa mišem
Meni se tako nekad dogodi al nakon restartanja kompa sve bude normalno.
Pogledaj da ti u codu nisu namještane kontrolena nekim drugim tipkama i prepravi i sl.
da al zaboravio sam reć da poslije kad sam upalio Word 2007 te tipke nisu radile što znači da nije do igre