prvo pozdrav svim forumašima.Ovako jaran mi doneso svoj komp da mu instaliram windows 7 i sad napravio ja to i palim komp kad ono slika onako crtice prolaze nisu artifekti ili kako se vec zove vec onako kao na tv-u kad je los signal pa onako snjezi kako da kazem nije puno ali smeta e sad do cega bi mogo bit
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Grafički driver!
pa zadnje drivere ima i da stavili smo novo napajanje
Probajte sa nekim starijim drajverom (onom iz vremena kada je laptop proizveden).
Stavite stariji drajver kao što kolega gore je naveo... Ako je problem prisutan ukolko ima matična mogučnost intergrirane grafike, probajte spojit preko nje... da nije neka 4000 serija grafe?
probo na integriranoj grafi i nema toga a dok nije promijenio napajanje toga nije bilo
Pa očigledno ako radi na itergriranoj dobro znaći da je napajanje uredu ovo koje ste stavili.... Probaj tu njegovu grafu stavit u neki drugi komp i malo istestirat...
Napravi update BIOS-a i instaliraj zakrpe za Windows (kao i SP1).
neznam zašto update biosa kad to nije bilo dok se napajanje nije promijenilo
Pa jesi li instalirao 7-cu?
Kakvo je to novo napajanje? ako je neko od 150 kuna onda je možda tu problem.
pa jesam instaliro sam windows 7 jako cudno to što slika radi :D
Ako koristiš kakav adapter probaj zamjeniti! možda je do toga!
tacno adapter je bio problem citava j****a oko tog sranja
Znači, problem riješen?
ja mislim da je vidit cemo šta ce bit dalje :D zasad je hvala svima
ovako.. igram ja sad batman arkham city (nekih pol sata-sat) i odjednom mi se zamrzne igra.. stiscem crtl + alt + dlt i nece nista otvorit.. alt + tab nece me bacit na desktop.. i odjednom mi izbaci neki plavi screen.. sad neznam kaj je pisalo jer nisam mogo procitat jer sam dobio neke crte po monitoru (zelene,crvene,plave..) restartam pc i ostanu te crte... pustim da mi digne windowse na kraju nece mi ni windowse dic.. ugasim pc na 10-20min i dalje ostale crte.. neznam sta da radim.. grafa je sapphire hd4850 1gb gddr3 (stara oko 2-3godine) evo par slika pa ako mi mozete pomoc.. neznam je li do graficke ili necega drugog.
EDIT: bilo je do graficke.. ispeko sam ju na 200 stupnjeva u pecnici i radi normalno.