Problem pokretanja Windowsa

poruka: 4
|
čitano: 699
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Molio bi sve koji svojim iskustvom mogu pomoći. Windowsi se uredno pokrenu, pojavi se znak od sedmice, stoji desetak sekundi i kad bi kao i obično trebao trepnuti, trepne ekran i restarta se. Da li bi ovo trebala biti ploča. procesor ili memorija ostalo sam provjerio. Inače je bio problem uopće da starta, pa sam restiro bios i onda se pokren donekle.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Problem pokretanja Windowsa
ivo454 kaže...

Molio bi sve koji svojim iskustvom mogu pomoći. Windowsi se uredno pokrenu, pojavi se znak od sedmice, stoji desetak sekundi i kad bi kao i obično trebao trepnuti, trepne ekran i restarta se. Da li bi ovo trebala biti ploča. procesor ili memorija ostalo sam provjerio. Inače je bio problem uopće da starta, pa sam restiro bios i onda se pokren donekle.

1. Probaj kod boota računala (prije nego se pojavi logo od 7) stiskat F8, odaberi "Last good known configuration".

2. Probaj ovo:

3. Ako ništa ne pomogne, probaj reinstalirat OS.

Valentin
16 godina
neaktivan

Kad pokrenem "Repair Windows" onda mi kaže "file is corrupt", a kad pokrenem memory test, onda kaže There is hardware problem.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Problem pokretanja Windowsa
ivo454 kaže...

a kad pokrenem memory test, onda kaže There is hardware problem.

Znači da je problem u RAM memoriji, nosi u servis neka ga pregledaju i zamjene RAM.

Valentin
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice