Molio bi sve koji svojim iskustvom mogu pomoći. Windowsi se uredno pokrenu, pojavi se znak od sedmice, stoji desetak sekundi i kad bi kao i obično trebao trepnuti, trepne ekran i restarta se. Da li bi ovo trebala biti ploča. procesor ili memorija ostalo sam provjerio. Inače je bio problem uopće da starta, pa sam restiro bios i onda se pokren donekle.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Molio bi sve koji svojim iskustvom mogu pomoći. Windowsi se uredno pokrenu, pojavi se znak od sedmice, stoji desetak sekundi i kad bi kao i obično trebao trepnuti, trepne ekran i restarta se. Da li bi ovo trebala biti ploča. procesor ili memorija ostalo sam provjerio. Inače je bio problem uopće da starta, pa sam restiro bios i onda se pokren donekle.
1. Probaj kod boota računala (prije nego se pojavi logo od 7) stiskat F8, odaberi "Last good known configuration".
2. Probaj ovo:
3. Ako ništa ne pomogne, probaj reinstalirat OS.
Kad pokrenem "Repair Windows" onda mi kaže "file is corrupt", a kad pokrenem memory test, onda kaže There is hardware problem.
a kad pokrenem memory test, onda kaže There is hardware problem.
Znači da je problem u RAM memoriji, nosi u servis neka ga pregledaju i zamjene RAM.