Problem sa novim kompom

poruka: 3
|
čitano: 911
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Problem sa novim kompom

Pozdrav, imam problema sa novom konfiguracijom računala radi se o:

Matična Ploča:

Gigabyte GA-M57SLI-S4

Procesor:

AMD Athlon 64 X2 Dual Core 6000+

Ram: Kingmax DDR2 2GB 800MHz

Napajanje: Blue Storm II 580W

Grafička: Geforce 8800

Računalo je kupljeno prije cca 20 dana, simptomi su kada upalim računalo jednostavno nemam nikakve slike na ekranu, ne čuje se nikakav bip od strane bios-a te se ventilatori jako vrte i čuju, odnio sam ga nazad u servis te nakon 2 dana su me nazvali i rekli da je sad sve u redu izgleda riknuo proc, pa su ga zamijenili, računalo sam donio doma i stvarno sve radi ali to je bilo kratkog vijeka nakon par dana opet su se javili isti simptomi ventilatori se brzo vrte i nema slike na ekranu, te sam ih ponovo nazvao i donio računalo u servis, ovaj puta su promijenili hdd, stavili drugu memoriju, zamijenili grafičku karticu, donio sam ga natrag doma i gle čuda opet radi naravno samo kratko, opet isti simptomi, već mi je bilo bedasto ih zvati pa sam došao do zaključka da nešto ne štima sa napajanjem, pa sam ga zamijenio i opet komp radi, čak duže nego sa prvim napajanjem, i opet se smrznuo ali nasreću samo jedanput pa poslije toga nije bilo nikakvih problema, e sad mene zanima dali je problem možda u matičnoj ili nekoj drugoj komponenti i dali će se to opet dogoditi. Ispričavam se na dugačkom postu, Hvala puno na savjetu 

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Problem sa novim kompom

Najvjerovatnije je da je zadnji incident bio kompletno slučajan, najvjerovatnije neki program nešto zeznuo. Ako je problem u hardveru, onda bi za to okrivio matičnu ploču. To je praltički jedina komponenta koju nisi mijenjo. Ali, najvjerovatni je da je komp u dobrom stanju.

17 godina
neaktivan
RE: Problem sa novim kompom
newbuy kaže...

Pozdrav, imam problema sa novom konfiguracijom računala radi se o:

Matična Ploča:

Gigabyte GA-M57SLI-S4

Procesor:

AMD Athlon 64 X2 Dual Core 6000+

Ram: Kingmax DDR2 2GB 800MHz

Napajanje: Blue Storm II 580W

Grafička: Geforce 8800

Računalo je kupljeno prije cca 20 dana, simptomi su kada upalim računalo jednostavno nemam nikakve slike na ekranu, ne čuje se nikakav bip od strane bios-a te se ventilatori jako vrte i čuju, odnio sam ga nazad u servis te nakon 2 dana su me nazvali i rekli da je sad sve u redu izgleda riknuo proc, pa su ga zamijenili, računalo sam donio doma i stvarno sve radi ali to je bilo kratkog vijeka nakon par dana opet su se javili isti simptomi ventilatori se brzo vrte i nema slike na ekranu, te sam ih ponovo nazvao i donio računalo u servis, ovaj puta su promijenili hdd, stavili drugu memoriju, zamijenili grafičku karticu, donio sam ga natrag doma i gle čuda opet radi naravno samo kratko, opet isti simptomi, već mi je bilo bedasto ih zvati pa sam došao do zaključka da nešto ne štima sa napajanjem, pa sam ga zamijenio i opet komp radi, čak duže nego sa prvim napajanjem, i opet se smrznuo ali nasreću samo jedanput pa poslije toga nije bilo nikakvih problema, e sad mene zanima dali je problem možda u matičnoj ili nekoj drugoj komponenti i dali će se to opet dogoditi. Ispričavam se na dugačkom postu, Hvala puno na savjetu 

Po tome kaj si napisal, u tom servisu nemaju pojma...Jer zamijeniti gotovo sve komponente koje su kupljene nove i to par dana prije... Stvarno svašta.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice