Problem sa eksternim hard diskom

poruka: 6
|
čitano: 1.274
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Problem sa eksternim hard diskom

Kupio sam hard disk od 1tb, nov, kada sam ga otvorio i pokusao da prebacim 140gb na njega, nije bilo prostora, pise da je kapacitet 31gb. Sta mogu da uradim po tom pitanju? Da li je moguce da je stvarno 31gb ili treba nesto uraditi da osobodim 1tb? hvala unaprijed

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Problem sa eksternim hard diskom

Prvo ,dobrodošao na forum.

Drugo ,Popuni ''Moj PC'' ,da znamo koje komponente imaš ili ,ako je u pitanju laptop ,koji je proizvođač i model.

Treće ,jesi probao otvoriti Disk Management (ako je u pitanju Windows) i pogledao imaš li uopće i koliko prostora.

Ako je disk novi ,i ako je samo jedna particija na njemu ,ona bi u slučaju 1TB trebala biti 931 GB iskoristivog prostora.

I naravno ,koji disk je u pitanju?

If it ain't broken, you're not working hard enough ...
Poruka je uređivana zadnji put čet 22.8.2013 19:59 (kizo2703).
12 godina
neaktivan

hvala, zaboravio sam navesti da je u pitanju eksterni hard, ,,BUFFALO Mini Station usb 2.0 " jedna particija je na njemu  koja bi trebala da je 931gb, medjutim kada otvorim ,,properties'' i na grafiku se vidi da je kapacitet 31,9gb. hard je kupljen u italiji u radnji originalno zapakovan. Nije mi jasno otkud samo 31gb. Ja se stvarno ne razumijem bas najbolje zato i trebam pomoc. pozz

15 godina
neaktivan
Michelle24 kaže...

hvala, zaboravio sam navesti da je u pitanju eksterni hard, ,,BUFFALO Mini Station usb 2.0 " jedna particija je na njemu  koja bi trebala da je 931gb, medjutim kada otvorim ,,properties'' i na grafiku se vidi da je kapacitet 31,9gb. hard je kupljen u italiji u radnji originalno zapakovan. Nije mi jasno otkud samo 31gb. Ja se stvarno ne razumijem bas najbolje zato i trebam pomoc. pozz

Jesi formatiro taj hard disk.

Rappy
12 godina
neaktivan

jesam, 31gb i dalje stoji kapacitet. Najvjerovatnije da je laznjak. :/

17 godina
neaktivan
Michelle24 kaže...

jesam, 31gb i dalje stoji kapacitet. Najvjerovatnije da je laznjak. :/

Dobro ,jesi otvoril Disk Management?

Najbrže: C/P ovo C:\Windows\System32\diskmgmt.msc u bilo prozor ili tražilicu i pogledaj koliko taj disk ima prostora i jeli uopće formatiran kako treba.

I možeš odmah ovdje postat screenshot tog prozora.

If it ain't broken, you're not working hard enough ...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice