Problem s Amd phenom ii x4 955

poruka: 12
|
čitano: 1.862
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Uzeo sam polovni procesor,isao sam ga staviti i prilikom stavljanja sam one zlatne "pipke" ispod pomotao,par njih,kako to popraviti,koliko bi kostao servis?

Gaming in blood <3
Moj PC  
0 1 hvala 0
18 godina
neaktivan

malo si ih savinul ili su pukli?ako si ih malo savinul možeš ih izravnati.sa malim šarafcigerom ih izravnaj,ali nježno da ne pukneju.

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Problem s Amd phenom ii x4 955
gamer93 kaže...

Uzeo sam polovni procesor,isao sam ga staviti i prilikom stavljanja sam one zlatne "pipke" ispod pomotao,par njih,kako to popraviti,koliko bi kostao servis?

E nisi pazio, uzmi pincetu ili nešto slično s čim možeš izravnat nožice procesora, izravnaj ih i kad misliš da si izravnal probaj ga stavit u soket na matičnoj ploči, mora sjedat lagano.

Valentin
17 godina

Sa praznpm penkalom ja najlakše ispraviti,ali budi OPREZAN.


Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
gamer93 kaže...

Pomotao hm misliš valjda izvinuo ili iskrivio,{#} uglavnom treba ih izravnat pažljivo ako se da samo kaj si ti to radil kod instalacije procesora pitaj boga. Nema tu servisa nikakvog samo ih treba izravnat, ali neko drugi puno sposobniji i precizniji od tebe i ok no ako se ne uspije ili ako pukne neki Pin onda ništa proc je za smeče sam si kriv i to je to.{#}{#}

Procesor ne može svaka šuša instalirat, iako se tak čini slično je i za hladnjak od procesora to je ipak precizan posel nije to za grubijane ili one koji nisu spretni na rukama.{#}

http://www.vhnd.com/a-different-kind-of-truth/
15 godina
protjeran

Nemoj niš bacat, iako ne garantira da će radit možda procu nije potreban taj pin(ne služi ničemu), ili imaš drugo riješenje koje moraš pogledat u filmiću

Believe those who are seeking the truth. Doubt those who find it!
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
rambox kaže...
gamer93 kaže...

Pomotao hm misliš valjda izvinuo ili iskrivio,{#} uglavnom treba ih izravnat pažljivo ako se da samo kaj si ti to radil kod instalacije procesora pitaj boga. Nema tu servisa nikakvog samo ih treba izravnat, ali neko drugi puno sposobniji i precizniji od tebe i ok no ako se ne uspije ili ako pukne neki Pin onda ništa proc je za smeče sam si kriv i to je to.{#}{#}

Procesor ne može svaka šuša instalirat, iako se tak čini slično je i za hladnjak od procesora to je ipak precizan posel nije to za grubijane ili one koji nisu spretni na rukama.{#}

Ma nije teško stavit procesor, ja sam mislio prije da je ali nije uopće. Samo se treba pazit da onaj trokutić na procu se poklapa s trokutićem na socketu i onda se lagano pritsne da sjedne i to je to.

13 godina
neaktivan

Hvala svima probati cu s praznom kemijskom,samo ih se par pomotalo,nije puklo {#}

Gaming in blood <3
14 godina
neaktivan
Nadam se da su pod "prazna kemijska" mislili na praznu tehnicku.
Ako sam ti pomogao, stisni HVALA! =)
14 godina

haha al koliko smotan moraš bit da savineš to!

d4rkd3atH
Poruka je uređivana zadnji put pon 26.3.2012 10:01 (d4rkd3atH).
14 godina
neaktivan
Ljudi ignoriraju otpor i nabiju. Ovo je rezultat...
Ako sam ti pomogao, stisni HVALA! =)
14 godina
neaktivan
Suddenly Psychotic kaže...
Ljudi ignoriraju otpor i nabiju. Ovo je rezultat...

prvenstveno zdrav razum..

xfact
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice