Uzeo sam polovni procesor,isao sam ga staviti i prilikom stavljanja sam one zlatne "pipke" ispod pomotao,par njih,kako to popraviti,koliko bi kostao servis?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
malo si ih savinul ili su pukli?ako si ih malo savinul možeš ih izravnati.sa malim šarafcigerom ih izravnaj,ali nježno da ne pukneju.
Uzeo sam polovni procesor,isao sam ga staviti i prilikom stavljanja sam one zlatne "pipke" ispod pomotao,par njih,kako to popraviti,koliko bi kostao servis?
E nisi pazio, uzmi pincetu ili nešto slično s čim možeš izravnat nožice procesora, izravnaj ih i kad misliš da si izravnal probaj ga stavit u soket na matičnoj ploči, mora sjedat lagano.
Sa praznpm penkalom ja najlakše ispraviti,ali budi OPREZAN.
Pomotao hm misliš valjda izvinuo ili iskrivio,
uglavnom treba ih izravnat pažljivo ako se da samo kaj si ti to radil kod instalacije procesora pitaj boga. Nema tu servisa nikakvog samo ih treba izravnat, ali neko drugi puno sposobniji i precizniji od tebe i ok no ako se ne uspije ili ako pukne neki Pin onda ništa proc je za smeče sam si kriv i to je to.

Procesor ne može svaka šuša instalirat, iako se tak čini slično je i za hladnjak od procesora to je ipak precizan posel nije to za grubijane ili one koji nisu spretni na rukama.
Pomotao hm misliš valjda izvinuo ili iskrivio,
uglavnom treba ih izravnat pažljivo ako se da samo kaj si ti to radil kod instalacije procesora pitaj boga. Nema tu servisa nikakvog samo ih treba izravnat, ali neko drugi puno sposobniji i precizniji od tebe i ok no ako se ne uspije ili ako pukne neki Pin onda ništa proc je za smeče sam si kriv i to je to.

Procesor ne može svaka šuša instalirat, iako se tak čini slično je i za hladnjak od procesora to je ipak precizan posel nije to za grubijane ili one koji nisu spretni na rukama.
Ma nije teško stavit procesor, ja sam mislio prije da je ali nije uopće. Samo se treba pazit da onaj trokutić na procu se poklapa s trokutićem na socketu i onda se lagano pritsne da sjedne i to je to.
Hvala svima probati cu s praznom kemijskom,samo ih se par pomotalo,nije puklo 
Ako sam ti pomogao, stisni HVALA! =)
haha al koliko smotan moraš bit da savineš to!
Ako sam ti pomogao, stisni HVALA! =)
prvenstveno zdrav razum..