Pc problem

poruka: 5
|
čitano: 808
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Pc problem

imam problem sa kompom pokusavao sam pronaci problem po forumima ali nikako da nadem problem slican mome, prijatelj koji se bolje od mene razumije u kompjutere nemoze odgonetnut sta je molim vas ako netko moze pomoc.

imam graficku nvidia geforce msi gtx 660 ti,procesor i5 3470 3,20 ghz ,napajanje ocz 600 w , win 10 

problem je u zamrzavanju kompa, prilikom igranja igre komp se odjednom zamrzne nijedna funkcija ne radi nemogu zatvorit prozor nemogu uc u task menager znaci nista mrtvo sve (moram restartat komp na pucu)a zanimljiv detalj je sto u pozadini svira yt  i posto je na auto reprodukciji muzika se mijenja .

problem sam donekle uspio rijesiti sa afterburnerom smanjio sam core clock i memory clock na 0 a power limit ostavio na  114 %

sve je radilo kako trea do prije 2 dana 

pokusao sam testirat preko furmarka graficku ujedno sam upalio i cpu burner pokrenuo furmark ali on neradi pravilno stopa dok neprode vise od 2 minute i onda se stabilizira sve pocne normalan rad i sve valja temp graficke uglavnom oko 70 c a ako ugasim cpu burner furmark radi normalno .

ako itko zna neko rijesenje bio bi mu zahvalan

unaprijed hvala 

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: Pc problem
Maro20236 kaže...

imam problem sa kompom pokusavao sam pronaci problem po forumima ali nikako da nadem problem slican mome, prijatelj koji se bolje od mene razumije u kompjutere nemoze odgonetnut sta je molim vas ako netko moze pomoc.

imam graficku nvidia geforce msi gtx 660 ti,procesor i5 3470 3,20 ghz ,napajanje ocz 600 w , win 10 

problem je u zamrzavanju kompa, prilikom igranja igre komp se odjednom zamrzne nijedna funkcija ne radi nemogu zatvorit prozor nemogu uc u task menager znaci nista mrtvo sve (moram restartat komp na pucu)a zanimljiv detalj je sto u pozadini svira yt  i posto je na auto reprodukciji muzika se mijenja .

problem sam donekle uspio rijesiti sa afterburnerom smanjio sam core clock i memory clock na 0 a power limit ostavio na  114 %

sve je radilo kako trea do prije 2 dana 

pokusao sam testirat preko furmarka graficku ujedno sam upalio i cpu burner pokrenuo furmark ali on neradi pravilno stopa dok neprode vise od 2 minute i onda se stabilizira sve pocne normalan rad i sve valja temp graficke uglavnom oko 70 c a ako ugasim cpu burner furmark radi normalno .

ako itko zna neko rijesenje bio bi mu zahvalan

unaprijed hvala 

Očisti pc, zamjeni termalnu ako je suha i izvadi onu malu baterijicu koja je u matičnoj i nako par minuta vrati.

i probaj onda.

Andrea
15 godina
Re: Pc problem
Maro20236 kaže...

Probaj sa starijim driverima za grafičku karticu, testiraj RAM memoriju jedan po jedan modul (ukoliko imaš više modul), ukoliko imaš

samo jedan modul, posudi negdje drugi i probaj s njime.

Probaj negdje posuditi drugo napajanje te drugu grafičku karticu, opet testiraj.

Za dodatna pitanja i pomoć obratiti se preko privatne poruke. Hvala. :D
15 godina
Pc problem

Obavezno pogledati dali grafička skalira jačinu ventilatora  sukladno temperaturi. Imao sam slučaj da je frendu ista s tvar bila  ali grafička nije podizala ventilator dovoljno kod opterečenja pa se dešavala ovakva situacija.

pero_HR
Moj PC  
1 0 hvala 2
12 godina
neaktivan
Pc problem

hvala svima pokusat cu ovako kako ste rekli ako bude opet problema nakon pisat cu opet sto se memorije tice sve je kako trea 10 ura sam vrtio test nije nista naso sve uredno

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice