imam problem sa kompom pokusavao sam pronaci problem po forumima ali nikako da nadem problem slican mome, prijatelj koji se bolje od mene razumije u kompjutere nemoze odgonetnut sta je molim vas ako netko moze pomoc.
imam graficku nvidia geforce msi gtx 660 ti,procesor i5 3470 3,20 ghz ,napajanje ocz 600 w , win 10
problem je u zamrzavanju kompa, prilikom igranja igre komp se odjednom zamrzne nijedna funkcija ne radi nemogu zatvorit prozor nemogu uc u task menager znaci nista mrtvo sve (moram restartat komp na pucu)a zanimljiv detalj je sto u pozadini svira yt i posto je na auto reprodukciji muzika se mijenja .
problem sam donekle uspio rijesiti sa afterburnerom smanjio sam core clock i memory clock na 0 a power limit ostavio na 114 %
sve je radilo kako trea do prije 2 dana
pokusao sam testirat preko furmarka graficku ujedno sam upalio i cpu burner pokrenuo furmark ali on neradi pravilno stopa dok neprode vise od 2 minute i onda se stabilizira sve pocne normalan rad i sve valja temp graficke uglavnom oko 70 c a ako ugasim cpu burner furmark radi normalno .
ako itko zna neko rijesenje bio bi mu zahvalan
unaprijed hvala