bok. imam problem s mx518 mišem. uglavnom iznenadno(bilo kada) mi miš izgubi "konekciju" (kao da sam ga ištekao) i to traje od sekunde do 3-4 sekunde i onda se opet "konekta" (kao da sam ga opet uštekao. uštekan je u usb i promjenjeni sam 2 druga usb-a i opet isto. koje su posljedice? dali se moze rješiti? ili će biti jedino nabavka novog. star je 3 godine.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
bok. imam problem s mx518 mišem. uglavnom iznenadno(bilo kada) mi miš izgubi "konekciju" (kao da sam ga ištekao) i to traje od sekunde do 3-4 sekunde i onda se opet "konekta" (kao da sam ga opet uštekao. uštekan je u usb i promjenjeni sam 2 druga usb-a i opet isto. koje su posljedice? dali se moze rješiti? ili će biti jedino nabavka novog. star je 3 godine.
Možda ti je do kompa? Imam navedeni miš, super radi već 2 god. :D
Možda ti je do kompa? Imam navedeni miš, super radi već 2 god. :D
neznam dali bi bilo do njega ako je uštekan u njega 3 godine i od ovog vikenda iznenadno se pocne ovo dešavati. ili mozda i je, neznam, zato vas pitam.
Ja sam sa svojim g5 imao isti slucaj i na kraju sam dosao do zakljucka da je kabal na ulazu u mis slomljen, rastavio sam mis, skratio kabel za cca 10cm, spojio unutar miša i radi dalje ko zvjer. Vjerovatno ti kabel negdje gubi kontakt.
da to je kabl i ja sam ga skratio, lemilicu u ruke i po malo, i nabavi onaj pištolj za tekuču plastiku pošto konektor je jako sitan pa sam zalemio kabl za pinove na mišu a žice su jako tanke i slaba je izolacija pa prilikom lemljenja malo se rastopi izolacija pa tu onda nastupa tekuča plastika na kraju da se nebi nešto dodirnulo pa krepa i usb.
Bok ljudi, evo i ja imam mx518. Mislio samse da ga reklamiram, ali vjerojatno je stariji od 3 godine, pošto se nesjećam točno kada sam kupio, a račun je zeznuto nać xD
Dakle, miš je prvo počeo prekidati, par sekundi prekida koji se vide po optičkom svijetlu. No poslje miš nije uopće reagirao, uopće nema svijetla. Kontam riknio čim je istekla garancija. A problemi počeli ima 2-3 dana. Zatim sam vidio da taj miš može mnogo više trajati, i vidio vaše probleme. pa ću i ja probati to, samo neznam dali će tako pomoći.
U kojem djelu žica nije ispravna? xD
Mislim da je to onaj dio kabla koji ulazi u mis ! Probaj ga tamo malo frkat pa gledaj dal ima kakvih promjena dok frces !
Evo popravio sam ga, dakle rastavio miš, i onaj dio koji je unutar sam izrezao jer je u njemu bio problem.
Ako nekom treba, ovako miš izgleda iznutra:
http://www.crossfire.nu/?x=tutorial&mode=item&id=195
(meni pomoglo kad sam sastavljao xD)