Moze li kompjuter raditi ako...

poruka: 5
|
čitano: 1.239
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Znači zanima me dali kompjuter može raditi ako mi se iz jednog kondenzatora javio bijeli dim nakon što sam krivo spojio žice na matičnoj? Te me još zanima da li je izgorijela i matična ili samo kondenzator? i treće svijetlila mi je crvena lampica na matičnoj to znači da nešto nisam spojio zar ne? hvala unaprijed...

0 0 hvala 0
15 godina

- Velike su šanse da je otišla i matična, mogao bi taj kondenzator zamjeniti,

fino ga odlemiš, odneseš u chipoteku i po njemu uzmeš novi, zalemiš natrag i probaš.

- Ako se je spušilo, više računalo ne može radit sigurno.{#}

- Ali ja bi radije uzeo novu matičnu.{#}

EDIT: Tek sada vidim da se ovdje radi o starom socketu 754, teško budeš pronašao drugu matičnu kod nas.

Evo ista matična sa EBAYA.

http://www.ebay.com/itm/Gigabyte-GA-K8NE-Socket-754-nForce4-4X-DDR-AMD-Motherboard-/180917775630?pt=Motherboards&hash=item2a1f8a2d0e

Inače ja bi radije skupio pare za novi PC, da ti složimo konfiguraciju za nekih 3000 kn, na prema ovome sada će to biti dan i noć, a mogao bi iskoristiti ovu grafičku koju imaš sada, pod uvijetom da i ona nije skurena.

Valentin
Poruka je uređivana zadnji put ned 12.5.2013 11:26 (Valentin17).

0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

aj nadam se da nije matična otišla :S jer mi se onda ne isplati to popravljati..

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Sumnjam da je otišla matična. Ja sam prije nekoliko dana iz jednog Dell-a zamjenio 8 kondezatora i sada radi kao sat!

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

a valjda će u servisu onda znat koji kondenzator treba i kako zalemiti, hvala..

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice