Mikrofon na slušalicama mi ne radi

poruka: 4
|
čitano: 15.953
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran

Prije mjesec dana kupio sam Genius-ove slušalice sa mikrofonom. Rozu (input - mikrofon) u rozo, a zelenu (output - slušalice) u zeleno. Na računalu je Realtek HD Audio Manager odgovorio ''A jack has been pluged in''. Tada sam pokrenuo u Control Panelu Sound and Audio Devices, i kliknuo na Advanced i postavio Stereo Headphones. Mislio sam da sam sve složio kako treba, ali kad sam na Sound Recorder-u probao snimati zvuk, crta se nije micala, tj. mikrofon nije snimao. Mislio sam da je problem u Sound Recorder-u, ali nije ni radio na Teamspeak-u, ni na Xfire-u. Slušalice su radile, ali ne i mikrofon. Na ekvalizeru sam sve postavio na najjače, ali dalje nije radilo.

Zna li netko u čemu je problem i kako ga riješiti?

smrt fašizmu, sloboda narodu

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Mikrofon na slušalicama mi ne radi

Vako...  1. Iskljuci mich i ukljuci ponovno i kada ti bude pisalo "A jack has been pluged in" izbacice ti sta si tu ukljucio tj. u taj "input" i ti naravno izaberes mic!

2. Provjeri u Control Panelu ( Sound and Audio Devices ) da ti je pod Voice izabran Realtek.

3. Imas u  Sound and Audio Devices pod Voice da testiras Hardware tj Mich, pa posle svega pokusaj to!

4. I pogledaj u Realtek menageru da ti nije mutiran mich!

Javi se sta si uradio!!! zz

[url=http://www.derventacafe.com]Derventa[/url]
17 godina
neaktivan
RE: Mikrofon na slušalicama mi ne radi
Kad odeš u Master Volume, pa Options, Properties, pa odabereš device za Recording šta se onda dešava?
Možda ti je mikrofon "mute"?
15 godina
neaktivan

Pozdrav.

Kupila sam Creative USB Headset Fatal1ty i nikako ne mogu namjestiti da mi rade i slušalice i mikrofon. Pregledala sam i isprobala sve savjete koje sam našla na forumima ali nisam uspjela. Trenutno sad mi prepoznaje mikrofon i mogu snimati zvuk ali ga ne mogu čuti na slušalicama već samo na zvučnicima, i ono što sam snimila ne mogu čuti na slušalicama. Koristim Win XP, zvučna kartica je Realtek HD audio i ATI-eva koja je disable-na, matična ploča je Biostar TP43D2-A7. Molim za pomoć kako natjerati slušalice da čuju zvuk s mikrofona?

Hvala.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice