Laptop tipkovnica, tipke ne rade

poruka: 6
|
čitano: 15.136
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Pozdrav, imam Toshiba satelite c660d i prestale su mi radit tipke a, b, n, enter, shift i num7, probao u safe modu nece, reinstalirao OS nist, eksternu tipkovnicu nemam al budem je posudio, gledao sam na netu ima ljudi kojima iste tipke ne rade,pa je moguce onda da je bas hardverski, i  da, laptop mi je bio na ciscenju jel moguce da je on nest zeznuo?

jel tipkovnicu bolje kupovat preko ebaya novu ili polovnu? Sa ebaya bojim se da.mi.se opet ne strga brzo s obzirom da nije original, a polovna ko zna koliko dugo ju je netko koristio , sa ebaya je duplo jeftinija ali eng keyboard. Sta vi mislite?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Inače, na e-bay nove tipkovnice možeš naći do 15$. privremeno se možeš lužiti on screen tipkovnicom.

Moj PC  
0 0 hvala 1
18 godina
Re: Laptop tipkovnica, tipke ne rade

moguće je da je na čišćenju nek onekaj sprčkao..

ja sam dobio jedan laptop sa sličnim simptomima na servis i nakon kaj sam odvojio tipkovnicu od kućišta vidio sam da flat kabel nije skroz sjeo u socket.. bio je onako, ukoso. neko ko je prethodno prčkao po njoj nije ju dobro namjestio..

u pitanju je bila toshiba tecra a8, tipkovnica se dosta lako skidala.

evo ti i mali tutorial

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
Poruka je uređivana zadnji put sub 1.2.2014 14:14 (nixass).
14 godina
neaktivan

evo izvadio i vratio al jos uvijek isto, izgleda da cu onda narucit ovu , jel ima netko iskustva sa ebay not oem tipkovnicama, dugotrajnost mislim

0 0 hvala 0
14 godina

pogledaj ovdje :) http://www.njuskalo.hr/?ctl=search_ads&keywords=toshiba+c660 barem neces cekati dugo

0 0 hvala 1
15 godina
Re: Laptop tipkovnica, tipke ne rade

hi

dobro pazi koju tipkovnicu kupuješ, meni je za toshibu trebala tipkovnica sa kraćim flat kabelom.... dok ista serija toshibe je znala imat i duži flat kabel....

valjda se to vidi i zna po točnom modelu laptopa

HD Portal - pogled u svijet visoke rezolucije www.hdportal.eu
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice