KWORLD PVR-TV 7131SE problem sa daljinskim

poruka: 5
|
čitano: 3.084
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
KWORLD PVR-TV 7131SE problem sa daljinskim
pitanje

Vista SP1 x86 (32-bit)

Uzeo sam doticnu kartu na test da bih video kakva je kvaliteta slike i prijema (slaba je..) ali to nije problem. POzitivno je to sto ova TV karta kosta negde oko 8 eur. i jasno mi je da se nemoze ocekivati kvalitet.

Problem je to sto nisam nikako uspeo da uradim da daljinski proradi. Instalirao sam sve drivere na ovom svetu,radio eksperimente,instalacije ...deinstalacije nisu pomogli (sve ovo vreme sam koristio system restore i obilato sam koristio revo uninstaller)

Molio bih neko da kaze zvoje mislenje ili neko ko ima instaliranu ovu TV kartu na Visti da kaze u cemu je caka. Juce i danas ova instalacije mi je "popila" puno vremena.

Inace karta podrzava i Windows MC odnosno WMC podrzava nju a dolazi i sa Hyper Media Center aplikacijom (glomazna i neprakticna) Znaci,sve radi (prijem TV-a i radia) ali daljinski nece

Inace sam sledio upute prozivodaca i upute na forumima. Cudno je to sto na Windows Hardware Compatability strani ova karta je podrzana

http://www.youtube.com/watch?v=gBWPf1BWtkw

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: KWORLD PVR-TV 7131SE problem sa daljinskim
prihvaćeno rješenje
Lazarus Long kaže...

Vista SP1 x86 (32-bit)

Uzeo sam doticnu kartu na test da bih video kakva je kvaliteta slike i prijema (slaba je..) ali to nije problem. POzitivno je to sto ova TV karta kosta negde oko 8 eur. i jasno mi je da se nemoze ocekivati kvalitet.

Problem je to sto nisam nikako uspeo da uradim da daljinski proradi. Instalirao sam sve drivere na ovom svetu,radio eksperimente,instalacije ...deinstalacije nisu pomogli (sve ovo vreme sam koristio system restore i obilato sam koristio revo uninstaller)

Molio bih neko da kaze zvoje mislenje ili neko ko ima instaliranu ovu TV kartu na Visti da kaze u cemu je caka. Juce i danas ova instalacije mi je "popila" puno vremena.

Inace karta podrzava i Windows MC odnosno WMC podrzava nju a dolazi i sa Hyper Media Center aplikacijom (glomazna i neprakticna) Znaci,sve radi (prijem TV-a i radia) ali daljinski nece

Inace sam sledio upute prozivodaca i upute na forumima. Cudno je to sto na Windows Hardware Compatability strani ova karta je podrzana

odi malo na ovu stranicu pa imaš free skener pa možda ti nađe problem ili ti je daljinski jednostavno neispravan ili je nešto drugo
17 godina
neaktivan
autorov komentar

Eto,daljinski je bio neispravan. Proverili ga na neki univerzalni prijamnik sa lampicom Recive koja blinka..i nije blinkala :)

Hvala

Inace prijam i kvaliteta slike za 3

Ugradeni Hyper Media Center za 1+

To sto suraduje sa WMC je za 5 i radi sve u njemu/njoj

Nema veze ionako je bila na probu

16 godina
neaktivan
prihvaćeno rješenje

Evo jedna mala fora za provjeru daljinskog....

Danas vecinom svi imaju mobitel sa kamerom, jednostavno okrenete daljinski prema objektivu kamere i upirete po dugmadima, ako je daljinski ispravan dioda na daljinskom ce blinkat tj. vidjeti ce se blinkanje na ekranu mobitela, ako ne blinka znaci da je neipravan..... :)

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.4.2009 23:39 (NSC).
17 godina
neaktivan
autorov komentar

Eto..da sam umro' prije ovog posta ne bih dozano za ovu foru. BRAVO!

Kako se ja ovoga nisam setio? :))

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice