Unatoč tome što sam mislio (pa i jučer to i napisao), komp mi se ipak nije sredio vađenjem wireless kartice, još uvijek se ruši.
Imam Intel E5800, Ati HD5650, 6GB RAM-a i ASUS P5NE-SLI matičnu ploču u Antec kućištu s 550W napajanjem. Svi driveri su ažurirani na najnovije Windows 7 64-bit, koji su instalirani i ažurirani sa svim updateima.
Komp mi se uglavnom ruši kad streamam nešto sa youtubea ili vimea (i slično) na način da se prvo ugasi slika, a zvuk se u pozadini čuje još par sekundi. Onda zvuk počne štekati i jedino rješenje je reset. Kada se sruši, slika nekada bude crna, nekada su na ekranu vertikalne linije koje mogu biti sivo-plave, nekada su šarene, ali uvijek vertikalne.
Kad se resetira, sve radi normalno. Ponekad se ne sruši danima, tjednima, onda odjednom 4-5 puta u danu.
Memtest ne nalazi greške u memoriji, alati za provjeru temperatura pokazuju normalne raspone, čak i u igrama.
Ponekad se komp sruši i dok igram igre, ali ne mogu 100% reći da kad se rušio u igrama nisam imao u pozadini uključen neki video-servis.
Eventvwr ne prikazuje nikakve greške, osim nekakve Media Player critical error koje se sada ne mogu sjetiti, ali stavit ću kad dođem doma transkript. Je li moguće da Media Player uzrokuje takav crash? Što dalje, Lastane? :)
Hvala na savjetima.

Lč