Kako uključiti grafičku (gdje ) u win xp

poruka: 4
|
čitano: 3.196
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Pozdrav svima !

Napravio sam jednu glupost tj. isključio sam grafičku u device menageru (pod device usage kliknuo sam disable)i nakon restarta

dobijam crni ekran.

Grafička je integrirana na maticnoj i kad pokusam utaknuti neku drugu pci graficku jednostavno nema signala na monitoru

imam dva hard diska i srecom na drugom disku imam instalirane winxp tako da mogu pristupiti ovim windowsima na kojim bi trebalo

ukljuciti graficku ali neznam gdje to ukljuciti

molim pomoc

hvala

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Kako uključiti grafičku (gdje ) u win xp
swlroby kaže...

Pozdrav svima !

Napravio sam jednu glupost tj. isključio sam grafičku u device menageru (pod device usage kliknuo sam disable)i nakon restarta

dobijam crni ekran.

Grafička je integrirana na maticnoj i kad pokusam utaknuti neku drugu pci graficku jednostavno nema signala na monitoru

imam dva hard diska i srecom na drugom disku imam instalirane winxp tako da mogu pristupiti ovim windowsima na kojim bi trebalo

ukljuciti graficku ali neznam gdje to ukljuciti

molim pomoc

hvala

hmm imas li u biosu opciju prebacivanja s integrirane na pcie graficku, probaj s time ako imas (za pretpostaviti je da drugi hard nije bio ukljucen?)

- hmmm nakon malo razmisljanja mislim da ovo ipak nece pomoci...
AMD Athlon X2 6000+ 3.1Ghz / Gigabyte GA-56S-S3 / Kingmax 3 Gb RAM 800 Mhz / Zotac GF8800 GT AMP 512 mb / Seagate-Maxtor 320 Gb / Fortron Blue Storm II 500W
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.2.2009 18:20 (igy).
16 godina
protjeran

jel ti se pojavi post screen ili nedaje nikakve znakove zivota?.. imas onaj beep?zanimljiv slucaj..Cool

ANTEC900,CORE2DUOe6400@3.2GHZ,GF8800GTZALMANVF1000.ABIT-AB9PROCHIEFTEC650W,PATRIOT4GB 4.4.4.12
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

BIOS i BOOT menu moraš imati ;)

Kublach
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka: