Kada počnu emitirat full HD program na prijamnicima koji podržavaju samo MPEG2 se neče moći gledati full HD program jer taj prijamnik nema MPEG4 decoder."
jel mi mozete jos samo rec jel bolji ovaj http://www.notonlytv.net/p_lv3h.html ili onaj gygabyteov gt p8000 hvala :)
giga
napiši nam dali radi i sve to kad ti stigne ;)
Ok ;) :)
e kupio sam ja onaj lifeview al neradi mi daljinski :S a koristim windows 7 32bit i kad spojim playstation na njega slika mi bude neka ruzna s smetnjama
e kupio sam ja onaj lifeview al neradi mi daljinski :S a koristim windows 7 32bit i kad spojim playstation na njega slika mi bude neka ruzna s smetnjama
ne kužim, zašto bi spajo playstation na pc ?
pa et bezveze al ok nema problema nego mi samo recite onda zas daljenski nesljaka :S ?
:)
eo namjestio sam daljinski radi sve je ok samo driveri novi i to je to ;) i samo da pitam jos ovaj kad spojim neki uređaj na one ćinćeve zasto slika nebude kristalna ko na TV-u nego bude siromasnja :S
Zbog jednog naizgled vrlo glupog razloga. Monitor ti je bolji od TV-a. To ti je recimo razlog zasto je SD TV uvijek bolji izbor od LCD-a za SD signal ;)
sta je to SD TV ???
standardna definicija. Obicni tv signal u PAL rezoluciji od 720x576