Glasnoca kompjutera

poruka: 9
|
čitano: 2.735
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Glasnoca kompjutera

Inace kad palim kompjuter onda glasno radi i to bude dok se ne digne Windows, nakon toga je inace prestajalo, ali u zadnje vrijeme kompjuter zna biti nenormalno glasan nekih 1h od paljenja, takoder mi gornji ventilator na kucistu zvuci kao da zapinje o nesto, to strasno nervira. Jos jedna stvar koju sam primjetio da u zadnje vrijeme ponekad treba malo duze da se neke stvari ucitaju. Konfu imate pod Moj PC.

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Glasnoca kompjutera
Vuja12 kaže...

Inace kad palim kompjuter onda glasno radi i to bude dok se ne digne Windows, nakon toga je inace prestajalo, ali u zadnje vrijeme kompjuter zna biti nenormalno glasan nekih 1h od paljenja, takoder mi gornji ventilator na kucistu zvuci kao da zapinje o nesto, to strasno nervira. Jos jedna stvar koju sam primjetio da u zadnje vrijeme ponekad treba malo duze da se neke stvari ucitaju. Konfu imate pod Moj PC.

procisti sve on prasine

prije svega to se odnosi na napajanje takoder otvori ga i samo ispusi i to je to...

15 godina
neaktivan
Glasnoca kompjutera

Sad tu postoji jedan problem, komp je star malo vise od 7 mjeseci, a imam garanciju 3godine ako ne otvaram kuciste.

0 0 hvala 0
17 godina
Vuja12 kaže...

Sad tu postoji jedan problem, komp je star malo vise od 7 mjeseci, a imam garanciju 3godine ako ne otvaram kuciste.

a onda nosi na servis ako je to tako.. oni ce ti to rijesit najbolje..

15 godina
protjeran
Glasnoca kompjutera

Pošto imaš garanciju odnesi računalo u servis i tamo neka ti ga očiste te usput promjeni koj kuller ako želiš da ti računalo bude tiho.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Glasnoca kompjutera

Jao, mrzim nosit kompjuter tamo na servis, treba im sto godina da se pokrenu.

0 0 hvala 0
16 godina
Glasnoca kompjutera

ili to, ili pocisti sam pa gubis garanciju ili dalje slusaj kako ti komp pjeva serenade.

Kad bi svi znali ono što ja znam, znali bi manje od mene.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Glasnoca kompjutera

Prije bi rekao da pjeva death metal nego serenade

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Vuja12 kaže...

Prije bi rekao da pjeva death metal nego serenade

Mozes izabrati između gubljenja garancije,buke i nošenja na servis!Na tebi je odluka.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice