Inace kad palim kompjuter onda glasno radi i to bude dok se ne digne Windows, nakon toga je inace prestajalo, ali u zadnje vrijeme kompjuter zna biti nenormalno glasan nekih 1h od paljenja, takoder mi gornji ventilator na kucistu zvuci kao da zapinje o nesto, to strasno nervira. Jos jedna stvar koju sam primjetio da u zadnje vrijeme ponekad treba malo duze da se neke stvari ucitaju. Konfu imate pod Moj PC.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Inace kad palim kompjuter onda glasno radi i to bude dok se ne digne Windows, nakon toga je inace prestajalo, ali u zadnje vrijeme kompjuter zna biti nenormalno glasan nekih 1h od paljenja, takoder mi gornji ventilator na kucistu zvuci kao da zapinje o nesto, to strasno nervira. Jos jedna stvar koju sam primjetio da u zadnje vrijeme ponekad treba malo duze da se neke stvari ucitaju. Konfu imate pod Moj PC.
procisti sve on prasine
prije svega to se odnosi na napajanje takoder otvori ga i samo ispusi i to je to...
Sad tu postoji jedan problem, komp je star malo vise od 7 mjeseci, a imam garanciju 3godine ako ne otvaram kuciste.
Sad tu postoji jedan problem, komp je star malo vise od 7 mjeseci, a imam garanciju 3godine ako ne otvaram kuciste.
a onda nosi na servis ako je to tako.. oni ce ti to rijesit najbolje..
Pošto imaš garanciju odnesi računalo u servis i tamo neka ti ga očiste te usput promjeni koj kuller ako želiš da ti računalo bude tiho.
Jao, mrzim nosit kompjuter tamo na servis, treba im sto godina da se pokrenu.
ili to, ili pocisti sam pa gubis garanciju ili dalje slusaj kako ti komp pjeva serenade.
Prije bi rekao da pjeva death metal nego serenade
Prije bi rekao da pjeva death metal nego serenade
Mozes izabrati između gubljenja garancije,buke i nošenja na servis!Na tebi je odluka.