Kako od kucnog kina subwoofer(bass) prebaciti na PC sta treba upaliti u koji utikac...a na subwooferu imam IMPUTE :FR,FL,SR,SL,WOOFER,center....a OUTPUTE iste osim WOOFERA...a zelim ga spojiti na dva zvucnika.....HITNOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ako sam dobro shvatio zelis postojeci woofer koristiti na PC-u... Sve zavisi koliko imas izlaza na zvucnoj kartici.
Ako imas na kucnom kinu cinch izlaze/ulaze trebas i odgovarajuce adaptere jer su na racunalu uglavnom 3.5mm stereo izlazi tako da za svaki par zvucnika imas jednu zicu koju onda razdvajas za prikljucivanje na kucno kino(predni zvucnici,zadnji i treca zica za centralni zvucnik/woofer). Ako imas dva zvucnika znaci spojis na PC-u kabel na postojeci izlaz koji si do sada koristio koji se onda preko adaptera razdvoji na lijevi i desni ulaz na wooferu. Ako zvucna podrzava visekanalni izlaz trebas jos povuci jedan kabel od PC-a do ulaza "woofer" na kinu.
Znaci dalo bi se napravit nesto...Skuzio sam da su zice od zvucnika malo vece od utora namjenjenih za zvucnike na wooferu....
Reci mi koju zvučnu imaš.
Integrirana na ASrockovoj maticnoj-Realtek ima 6 izlaza...
Ak znaš kaj delaš to ti je 5 minut posla.
Prvo ti postavimo pitanje da li ti zvučnici od kučnog kina imaju vlastito pojačalo ili se je zvuk kontroliral prek DVD playera.Ak si zvuk kontroliral prek DVD playera i zvučnici nemaju nikakvo dodatno napajanje za pojačavanje i kontrolu zvuka onda te zvučnike nebreš spajati na komp,jer ti bu zvuk jako slabi,gotovo ništ neš čul.
Večina kučnih kina,onih za manje para nema set zvučnika sa svojim vlastitim pojačalom.
A ak ti zvučnici imaju svoje napajanje,onda pogledaj u priručniku od matične koji izlaz ti je za koji kanal,pogledaš koje 3.5 mm jack trebaš(sa 2,3 ili 4 kontakta),to spojiš,uključiš u driverima od zvučne svih 5.1 ili 7.1 kanale i to ti je to.
PS:je ak imaš malo bolje zvučnike možeš to spojiti i prek digitalnog izlaza.
Integrirana na ASrockovoj maticnoj-Realtek ima 6 izlaza...
OK.....pomogli ste mi za sada....(ovaj bass ce mi dati rodijak ali koji je 400km od mene) tako kada budem doma spaja pisati cu opet...