Problem je u tome što mi se komp zamrzne i radna lampa prestane svijetli,onda ako ga resitiram neče se upalit,nego ga moram ugasit direkt ili na napajanju pa ponovno upalit nekad mi digne windowse a nekad ne,i tako par puta,i ako se ne zamrzne nakon tih nekih 10-15 min kako sam ga upalio može bit dva dana upaljen i sve radi ok! Komp sam skenirao sa AVG i Spybot - Search & Destroy i nema nikakvih virusa. Mislio sam da je do napajanja pa sam spojio stari hard on je 80 giga(a ovaj 1 tera) i na tom hardu sve radi normalno nema zamrzavanja. Ovaj sam hard testirao i nema bad sectors. Neznam gdje bi više tražio problem,ima tko kakvu ideju šta ga muči?
Konfiguracija:
Microsoft Windows 7 Ultimate 32-bit
AMD Athlon 64 X2 5200+
2,00 GB Single-Channel DDR2
Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-M56S-S3
ATI Radeon HD 3800 Series
932GB Western Digital WDC WD1001FALS-00J7B1 ATA Device (SATA
Spire SP-ATX-420WTN-PFC
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
napravi memtest!
da lako moguce da te ram muci,testaj ram
napravit ču to sad pa ču vidjet,samo mi nije jasno ako su rami problem zašto se ista stvar ne događa na drugom hardu...
napravit ču to sad pa ču vidjet,samo mi nije jasno ako su rami problem zašto se ista stvar ne događa na drugom hardu...
napravio sam test rama i ne greške!
Izgleda da ti je windows u kvaru na tom 1TB HDD-u. Probaj ubaciti instalacijski CD windowsa i idi na opciju repair.
Resetiraj bios - izvadi bateriju - ukljuci komp i obrisi Nepotrebne programe iz startupa - malo pocisti windowse CCleaner - instaliraj najnoviji service pack i izdefragmentiraj HDD