Black screen nakon windows loga..

poruka: 6
|
čitano: 1.831
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
Black screen

Pozdrav ljudi, prije par dana tokom igranja cs.go mi se pojavio black screen, restarto sam komp no doslo je do win7 loga i umjesto da ude na desktop pojavi se black screen dok komp radi, i tako svaki put, otisao sam u safe mod, uz pomoc ddu maknuo sve drivere i na novo instal no ponovno isto, kada izbrisem drivere grafe tj display drivere ude normalno u win no cim ih instal opet isto..probao sam reinstal win-a ( 7 i 10 sa instalacijom updatea i bez) no isto se dogada, probao sam sve moguce gluposti od iskljucivanja misa tipkovnice itd isto, maknuo sam grafu van palio gasio tako nista, bateriju van iz maticne itd sve sitnice isto se dogada, probao sam sa dr grafom gtx 750 iii ko i na kladionici opet nista, sad cekam jos jednu grafu da vidim da mozda nije i gtx u banani, hard ,rami testirani rade normala, maticna je 3 tjedna stara.. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Black screen
bluebear88 kaže...

Pozdrav ljudi, prije par dana tokom igranja cs.go mi se pojavio black screen, restarto sam komp no doslo je do win7 loga i umjesto da ude na desktop pojavi se black screen dok komp radi, i tako svaki put, otisao sam u safe mod, uz pomoc ddu maknuo sve drivere i na novo instal no ponovno isto, kada izbrisem drivere grafe tj display drivere ude normalno u win no cim ih instal opet isto..probao sam reinstal win-a ( 7 i 10 sa instalacijom updatea i bez) no isto se dogada, probao sam sve moguce gluposti od iskljucivanja misa tipkovnice itd isto, maknuo sam grafu van palio gasio tako nista, bateriju van iz maticne itd sve sitnice isto se dogada, probao sam sa dr grafom gtx 750 iii ko i na kladionici opet nista, sad cekam jos jednu grafu da vidim da mozda nije i gtx u banani, hard ,rami testirani rade normala, maticna je 3 tjedna stara.. 

Instaliraj najnoviju verziju drivera za grafičku karticu.Driver ćeš pronaći na stranici proizvođača grafičke kartice upisom točnog modela koji ti imaš.Dakle skini s interneta najnoviji driver,taj koji imaš izbriši i instaliraj ovaj najnoviji koji si skinuo s interneta.Pazi da upišeš točan model grafičke kartice koju imaš da bi driver bio 100% odgovarajući.

Softwer
9 godina
neaktivan
Re: Black screen

stari hvala na odg ali probano vise puta, skinuo sam vise verzija drivera za obje grafe, od najnovijih do starih unazad godinu dana mozda i vise, jer sam po youtube-u i forumima nasao da ljudi stave starije drivere pa radi blabla ali nista, jednom je proradilo nakon sto je isteko mis i tipk i resetiro :)  jedino nisam win stavio na drugi hard ali ovaj na kojem je inace test ne pokazuje greske

10 godina
Re: Black screen nakon windows loga..
Nije ti se pokrenuo explorer.
CtrlAlt Delete i udi u upravitelj zadataka.... Procesi... Pokreni novi... Explorer.exe
Sretno
9 godina
neaktivan

budem probao, sto moze uzrokovati tako nesto ? hvala

9 godina
neaktivan
ipak je grafa riknula, ispostavilo se da je i gtx sa kojom sam probao crkla :) probao sam sa 7790 i radi normala
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice