Amd x2 5000+ problem

poruka: 3
|
čitano: 498
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Amd x2 5000+ problem

Problem je sljedeci. Ploca je ova, napajanje Codegen 400W (kolko sam do sada ovdje uspio naci, zesce smece), graficka Ati 3650, proc Amd Athlon 64 5000+. Nadogradio sam sa Sempron (neki one core, am2). Sa Sempronom radi sve super. Kada stavim 5000+ sve zavrti, par puta je usao u bios i zasteka. Nakon toga se samo pale ventilatori i nema slike. Resetirao bios, vadio bateriju, iskljucio DVD pogone, HDD i nista. Posto je uspio uci u bios i prikazao mi proc, da li je to napajanje srotex krivac? 12V je na 16A. Inace, proc je ispravan (radi na drugom kompu, ali nemam mogucnosti isprobati drugo napajanje).

Cure su lude kad se zaljubljuju u naš muške,dlakva smrdljiva stvorenja.Ja da sam cura\žena bio bi največa lezbača na svijetu. (c) QFlash
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Amd x2 5000+ problem

Moguce je da treba staviti novu verziju biosa da bi ploca prepoznala proc.

Provjeri ovdje http://www.asrock.com/mb/NVIDIA/K10N78D/?cat=CPU

1 0 hvala 0
17 godina
Amd x2 5000+ problem

Model je ADO5000IAA5DO, podrzan od 1.0 verzije. Samo ne znam kako provjeriti rev. G2 posto na samom procu ne pise. Nasao, G2 je. Znaci potpuno podrzan.

Cure su lude kad se zaljubljuju u naš muške,dlakva smrdljiva stvorenja.Ja da sam cura\žena bio bi največa lezbača na svijetu. (c) QFlash
Poruka je uređivana zadnji put pon 19.11.2012 16:52 (ukay1000).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice