[Prodaja] Gaming/WS Ultimate PC zaključana tema

poruka: 6
|
čitano: 1.073
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
[Prodaja] Gaming/WS ROG enthusiast PC

Nakon dosta vremena došlo je vrijeme da se polako povučem od posla i krenem u neke druge 'vode', te stoga prodajem svoju vjernu radnu stanicu.

Računalo je sastavljeno prije ~5 mjeseci tako da je sve pod garancijom, ima sve kutije (osim kučišta), sve dodatke i sve račune.

Asus ROG Hyperion GR701 (rbg)
+ Asus ROG Thor 1200 Platinum II
+ Asus ROG Ryujin III 360 LCD (rgb)
+ Asus ROG XF120 (3x)
+ Asus ROG Herclux (rgb)

Asus ROG Strix Maximus Z790 Dark Hero (rgb)
+ Intel i9-14900KS (6.2 Ghz) - osobno sam spustio na 5,7 Ghz (P-Cores) i 170w bez realnog gubitka u performansama
+ Corsair Dominator Titanium DDR5-6000 (2x 32gb) cl30 64gb
+ Samsung 990Pro 4tb

Asus ROG Strix RTX 4090 OC 24gb (rgb)

Dakle, računalo ima sve što trebate uključujući i TB4 portove ako netko koristi vanjski super brzi storage.

Planirao sam nadograditi s dodatnih 64gb RAM-a, ali eto, pokazalo se da mi ipak neće trebati.

Sve se može pogledati i provjeriti prije kupnje, prema dogovoru, te definitivno morate doći osobno jer je komp masivan.

Cijena: 5000€ 4800€

nVidia+green+:) nVidia+green+:)
Poruka je uređivana zadnji put uto 21.1.2025 12:59 (Cleric).
3 godine
[Prodaja] Gaming/WS Ultimate PC

Pozdrav,

U 09/2024 si mi poslao ponudu za recimo približno sličan build kao ovaj tvoj gore. Recimo da je tvoj build sa 32GB rama više i 2TB većim diskom i ok nije KS CPU nego je bio KF no ja sam nudio periferiju uz PC.

Tada si ponudio 3k eura za PC.

Ako trebaš podsjetnik imam u porukama prepisku 🙃 - PC koji si nudio 3k eura

Danas nakon što je izašla nova generacija CPU + GPU ti tražiš za PC 5k eura.

Ne hejtam ali ovo je fakat bezobrazna cijena 🤐

Ok, poštujem tuđe i svatko ima pravo cijenit svoje koliko želi, ali mislim fakat Marko 🫢

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.1.2025 22:05 (Turky_zgb).
14 godina
Re: [Prodaja] Gaming/WS Ultimate PC

Sada treba cekat samo jednog kao on koji ce doci sa dvije,tri,cetri "keke" po PC.

13 godina
Re: [Prodaja] Gaming/WS Ultimate PC

Je, istina, bio je sličan build, malo slabiji, ali sam tada nažalost zakasnio s kupovinom.

Što se tiče cijene, stavio sam inicijalnu, pa se dalje kao i uvijek svi možemo dogovarati.

Nova serija CPU-a od Intela je koma, a Ryzen X3D je za gaming bio i jest top, ali ja se ne igram, pa mi je onaj proc bio bolji.

Nova RTX serija se tek treba pokazati, jer puno se priča a još se ne vidi ništa, ali sve je to na bazi DLSS4+FG vs DLSS3. Bit će to dobre kartice, ali će 4090 biti i dalje zvijer godinama, baš kao što je i 3090 još uvijek sjajna kartica i dan danas.

Tako da vjerujem da će svi trenutni buildovi i dalje biti konkurentni.

Eto... ljudi smo, pa možemo pričati 😄

14 godina

Odličan komp, ali vrijednost omanjeg gradskog auta.

Ekipa koja ima tu lovu će radije kupit to isto novo iz dućana, nego ić u kockanje s rabljenim dijelovima (bez obzira na garanciju).

13 godina

bump 4500€

off market

Poruka je uređivana zadnji put uto 21.1.2025 13:00 (Cleric).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice