Hmmm, kužim,no bojim se da tu imam problem, nakon što stavim na auto, sejvam opcije i restartam, računalo se više ne želi bootati. Radi, no ekran je crn, ne bi rekao da mogu doći do Biosa, jer doslovno nema ni ekrana s bijelim slovima :/ računalo samo radi, a na monitoru crnilo.
Kužim da imaš taj problem. Možda imaš cold boot bug, probaj tako kada neće bootat stisnuti reset tipku - nekima onda hoće bootat u toj situaciji.
Pretpostavljam da si probao podići napon procesora i northbridgea prije/prilikom otključavanja pa to ne trebam ni spominjati.
Zapravo i nisam još, odmah sam probao vidjeti da li mogu izvući x3 prije nego prčkam po naponima. Isprobati ću to danas onda, i restart i podići napone. Koliko se sjećam, ljudi su drugdje predlagali podići napon proca na 1.375V, a NB na 1.250V ?
I možeš li mi reći što bi bilo da probam bootati računalo bez grafičke ? Jer svaki put kada mi odbije bootati, ja moram vaditi grafičku, premjestiti jumper, vratiti grafičku, upaliti, čekati kratko, ugasiti, opet vaditi grafičku, vratiti jumper na staro mjesto, vratiti grafičku na staro mjesto, upaliti... Tako da ako budem povišavao napon za .15 ili koliko je već predloženo, kontam da ću grafičku izvaditi nekih 50 puta u jednome danu >_< Njen heatsink mi ne dozvoljava da dosegnem jumper ili bios bateriju :/
Ugl. hvala na savjetu. Namjeravam probati kada se vratim doma za par sati.