Bas mi je dobar clanak ali jedino sto sam ja primjetia, po pitanju produktivnosti, je - na kraju samo slusas muziku (ne radis nista). Discord voice kanali su mi sad za casual dok radim (kad bas radim).
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
@davor
u clanku se ne spominje Deezer, osim kod cinjenice da su najavili oznacavanje AI generirane glazbe.
Tidal nisam probao i ne mogu komentirati, no Deezer mi ima jednaku, ako ne i bolju integraciju u sve sustave koje imam doma. Integrira se u HEOS, i to puno bolje od Spotify-a. Spotify ne mozes pokrenuti sa HEOS aplikacije ako nemas na uredjaju i spotify app, dok Deezer uredno radi direktno iz HEOS app-a. Integracija Spotify-a i Deezer-a u Sonos je na otprilike istoj razini kao i sa HEOS. Amazon Echo zvucnici uredno integriraju Deezer skill i sviraju glazbu sa Deezera ako ih se tako podesi, Spotify nisam niti probavao, odustao sam od njega u medjuvremenu. Meni je osobno Deezer za sad jos uvijek prvi izbor, iako im cijena bas i nije najpovoljnija...
Amazon music, osim njihovih zvucnika nema nikakvih drugih integracijskih mogucnosti, kao i Apple music. Apple music mi je najinteresantniji zbog Apple Car integracije i jednostavnosti upravljanja, no ne mozes ga integrirati ni u sto drugo osim Apple zvucnika.
Youtube music je kategorija za sebe i smatram da svatko tko voli dobar zvuk treba zaobilaziti isti u sirokom krugu.
Za vrijeme čitanja članka ispred sebe držim 50 tih Krona, jedna kovanica sa muškim likom je iz 76' . Bio na putu prije 10 godina. Točna godina, tehničke sam struke kao Vi, pazim na preciznost i točne odgovore još od OŠ. Tim krajem kao da je vladala žešča psihodelija, stotinama kilometara ničeg i obustave i netrepeljivosti između sugovornika. Znači to je kao uvodan dio, koji me potaknuo da zapravo "odjebem" cijelu stvar. Riječ "Stockholm" je spomenuta, spomenuo je najmlađi član ekipe... Korišteni dupli navigacijski sistemi. Pogled na kontinent i pogled na autoput. Uvjeren sam zapravo da je nekom koncentriranom pažnjom i kvalitetnim školskim udžbenikom sve moguće izbjeći uz siguran povratak na startne pozicije.