FPS problem CS2

poruka: 3
|
čitano: 309
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
FPS problem CS2

Ako ima neka duša voljna pomoći.... 

Dakle, imam problem sa CS2 igrom.

Na 2k rezoluciji - all settings low jedva da izvuce 150fps-a 

Na FHD rezoluciji - all settings low jedva da izvuce 230fps-a

Konfiguracija je: 

Ryzen 9 5900x, 64gb ddr4 ram na 3200, wd black sn850x 2tb, rtx 3060, 2,5gbit optika. Monitor 2k, 144hz. 

Novi windowsi sa osnovnim programima koje koristim za posao (Coreldraw, Inkscape, Office...) 

Dakle na koju foru mi game baca tako loš fps gdje u usporedbi sa ekipom na netu koja ima puno lošije kofiguracije dobije puno bolji fps?

U task manageru usage mi je generalno 35,40%  dok je game upaljen. S time da mi je to maltene jedina aplikacija koja radi s obzirom da sve ostale pogasim. 

Da je usage recimo GPU-a na recimo 90% pa da je to bottleneck pa ajde...sve jasno. Ali ovako mi nije nista jasno.

Doslovno ni jedna od komponenti nije na tako visokom usage-u. Jedino ako task manager performance tab laže.

Infarkt... ma kakav god da je... od srca je.
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
FPS problem CS2

Vrlo jednostavno, CPU bottleneck. 5900x je kao da imaš 5600x za igranje. Za CS2 ako želiš pošten FPS gledaš X3D procesore.

Naspram starog CS:GO optimizacija u CS2 je katastrofalna. Pro igrači se žale da na turnirima neki organizatori koriste Intel procesore i performanse su daleko lošije naspram bilo kojeg AMD X3D procesora.

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.8.2025 12:48 (It'sMe932).

0 0 hvala 1
15 godina
Re: FPS problem CS2

a jok. ne mijenjam. ovaj mi je super za software koji koristim. *ebeš igricu, bolje da mi u igri trza nego u cpu demanding programima za export videa i u blenderu.

Kolega hvala na odgovoru  Može tema u prašinu  

Infarkt... ma kakav god da je... od srca je.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice