Najbolji procesori

poruka: 37
|
čitano: 13.447
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Najbolji procesori

imam smece od compa ali ga želim unaprijediti tio sam uzeti procesor " AMD Athlon II X2 250 BOX, s. AM3, 3.0GHz, 2MB c." ali vidim da serete po ADM-ima pa da ga uzmem? ne tražim nista zahtjevnije od cod 4 multiplay.btw ne razumijem se u procesore!

ramboo

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Najbolji procesori

Prijatelju ova tema ti je 2god stara, stvari su se promijenile, alot

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Najbolji procesori
ramboo kaže...

imam smece od compa ali ga želim unaprijediti tio sam uzeti procesor " AMD Athlon II X2 250 BOX, s. AM3, 3.0GHz, 2MB c." ali vidim da serete po ADM-ima pa da ga uzmem? ne tražim nista zahtjevnije od cod 4 multiplay.btw ne razumijem se u procesore!

Pazi dali ti maticna uopce podrzava taj proc, bilo bi korisno da si ispunio rubriku MOJ PC

Ameri me poslali na mjesec, lagano sam failo putanju
15 godina
neaktivan
Najbolji procesori

zna li tko koji je najbolji procesor za oko 500kn i za koliko mogu svoj prodati: amd athlon 64 x2 4000+ ima 2.11mhz i isto to pitanje za memoriju imam trenutno 1gb ram

Lezim na krevetu i gledam nebo boje tvojih ociju i razmisljam si, gdje mi je jeb**e krov?
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Najbolji procesori
Mr.Croatian100 kaže...

zna li tko koji je najbolji procesor za oko 500kn i za koliko mogu svoj prodati: amd athlon 64 x2 4000+ ima 2.11mhz i isto to pitanje za memoriju imam trenutno 1gb ram

Moš dobit 200kn recimo za svoj stari proc, a kaj se tiče novog ovaj dole samo buš vjerojatno moral nadogradit Bios na svojoj maticnoj ploci da bi taj proc radil na njoj kak spada kaj drugo.{#}

http://www.protis.hr/products/details/procesor-sam3-amd-athlon-ii-x3-450/37849

http://www.reliastream.com/cast/start/niorozco/
15 godina
neaktivan
Najbolji procesori

hvala na odgovoru ali ja ću to dati onom tko mi popravlja komp i do sad sam već odustao od pc-a jer ps3 ga kupiš za 2000kn i igre su malo skuplje nogo od pc-a i malo lošije izgledaju tako da ću se vratiti pc-u kad budem imao posao pa ću onda sam kupovati i brinuti se o mop pc-u jer mi se ne isplati dati oko 5600kn za monster komp kad će za oko 6g biti bolji (isto tako je s playstationom ali on manje košta)

Lezim na krevetu i gledam nebo boje tvojih ociju i razmisljam si, gdje mi je jeb**e krov?
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Najbolji procesori
Mr.Croatian100 kaže...

hvala na odgovoru ali ja ću to dati onom tko mi popravlja komp i do sad sam već odustao od pc-a jer ps3 ga kupiš za 2000kn i igre su malo skuplje nogo od pc-a i malo lošije izgledaju tako da ću se vratiti pc-u kad budem imao posao pa ću onda sam kupovati i brinuti se o mop pc-u jer mi se ne isplati dati oko 5600kn za monster komp kad će za oko 6g biti bolji (isto tako je s playstationom ali on manje košta)

cek ti mislis 6 godina igrat najnovije naslove  na malo vecim detaljima, bezz nadogradnji confe? 

smrdi smog... ne znam jel s mog il s tvog, al stvarno smrdi
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice