Kupujem polovan racunar, imam opciju I5 750 procesora sa Asus Maximus III gene maticnom i I7 940 sa ASUS P6TD.
Koju maticnu i procesor da odaberem?
Koju maticnu i procesor uzeti?
- poruka: 11
- |
- čitano: 5.103
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kupujem polovan racunar, imam opciju I5 750 procesora sa Asus Maximus III gene maticnom i I7 940 sa ASUS P6TD.
Koju maticnu i procesor da odaberem?
pa i7 s asus p6td, kaj drugo! nadam se da ne dajes puno novaca za to?
Kuciste je cooler master cosmos
Maticna i proc taj
Napajanje 850 W modularno
1 Tb hard diska
Ram 6 gb
Ima i bluray
I grafika je Ati 4890 ili je 5 ne znam tacno.
A cijena je oko 350 eura. Nadam se da nije previse, i da hladnjak je aftermarket mislim da je noctua
Kuciste je cooler master cosmos
Maticna i proc taj
Napajanje 850 W modularno
1 Tb hard diska
Ram 6 gb
Ima i bluray
I grafika je Ati 4890 ili je 5 ne znam tacno.
A cijena je oko 350 eura. Nadam se da nije previse, i da hladnjak je aftermarket mislim da je noctua
Tocno koliko vrijedi, graficka je slaba, ali taj processor se overclocka do 4 lako moze i 280x neka na njega!
400 eura sa tim svim a graficka je XFX HD 6870
Mani se polovnih kompjutera, nikad neznaš što ćeš pokupiti, nagledao sam se svačega.
Oko badnjaka si morao uzeti novi, zapravo 23.12, na badnjak su neki FX porasli za 160+ kn u jedan dan, sad je do cca 15% skuplji isti komp :/
A pogotovo se mani modularnih napajanja, em su elektrotehnički lošija i još k tome skuplja bezveze. Gaf, urota, ništa drugo..
Lijep pozdrav zanima me informacija jedna dali amd x2 270 moze raditi na maticnoj ploci MCP6P M2+ biostar ????
jer isti su soccet a samo taj cpu ne podrzava nekako mi je cudno
Tema već postoji : http://www.bug.hr/forum/topic/slaganje-pc-konfiguracija/slaganje-racunala-odabir-komponenti/108142.aspx
Pitanje može najbolje maticna za fx 6300 six core
sa strane imam r9 270x sapphire dual x
8gb ddr2 ram 1600mhz
a da podrzava win 10
i da cijena ne prelazi 1000kn