Koji chipseti podržavaju AMD 6-core procesore

poruka: 7
|
čitano: 1.726
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Jedno pitanje

eev vako dragi forumaši izvinite zbog druge teme danas ali moja žeđ za znanjem nikad neće biti ugašena...Belji se

dali ovi novi amd six-coreovi mogu samo na ploče sa onim 890GX čipsetom ili one mogu i na druge am3 ploče sa drugačijim čipsetima (tipa FXT,FXTA,XTA,GX..) ??? Hvala unaprijed. Smijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Jedno pitanje

itkoo ????

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Jedno pitanje

Mogu ići i na druge MBO tipa 770,785,790,880,890, ali vjerojatno se mora flešnuti MBO na noviji bios koji podržava ugradnju na MBO uglavnom piše ti na proizvođačevim stranicama MBO šta podržava.

Semprom140 stiže bolji 5BE...
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Jedno pitanje

a ako kupim odma direktno 890GX ploču moće sixcorac bez flešovanja biosa i ostalih gluposti ????

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Jedno pitanje

Ovisi, pogledaj za konkretni model na stranicama proizvođača.

U životu ne postoje pobjednici, samo preživjeli.

3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Jedno pitanje

Pa mislim da češ svejedno morati flešati bios jer MBO kad ih kupiš eventualno odmah po izlasku nepodržavaju navedeni procesor(konkretno moja MBO je izašla sa biosom 1.10 koji nije podržavao navedene procesore)

mislim da je to tek od 1.60 uvedeno kao opcija za iste ali to se mijenja novijim revizijama MBO i kasnijom prodajom istih.

Semprom140 stiže bolji 5BE...
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
RE: Jedno pitanje
fad kaže...

a ako kupim odma direktno 890GX ploču moće sixcorac bez flešovanja biosa i ostalih gluposti ????

Za ubuduće,jednostavno pogledaš željenu MBO pa vidiš treba li ti najnoviji BIOS za tu MBO.

Što se tiče MBO-a sa 890GX chipsetom,i njima za x6 procesore treba flashati BIOS-konkretno se radi o BIOS-u P1.40

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice