Kako instalirati coprocessor na svom laptopu?

poruka: 33
|
čitano: 11.092
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Coprocessor

Bog ljudi :)

Imam jedno pitanje koje me muči ima već od kad sam kupio svoj laptop ASUS K50IN (4 gb RAM, 512mb Nvidia GeForce G102m cuda, Intel Pentium(R) Dual-Core CPU T4200 2.00Ghz 2.00Ghz, 64x bit operacijski sustav, Win Vista x64 Home Premium! Pitanje glasi tj moj problem glasi kako instalirati COPROCESSOR na svom laptopu? meni računalo radi sasvim u redu i nije imalo niti jednu grešku od kad je kupljen. Tako da samo bih htio znati kako i gdje naći program za instalaciju COPROCESORA? Hvala. Peky206

2 Pitanje Valja
14 Pitanje Ne Valja
4 Baš me briga
ivan peran
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Coprocessor

Zašto ne valja?

ivan peran
15 godina
protjeran
Peky206 kaže...

Zašto ne valja?

zato jer je koprocesor od Intel 486dx-a integriran u samu jezgru...

15 godina
odjavljen
Coprocessor

Kakav Coprocessor? Verojatno vidiš u Device manageru unkovn device pod tim nazivom, pa te to zbunjuje, desni klik na device i update driver.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

A ja samo pitam to me muči ima već ko zna koliko, i nikako nać odgovor, a stoji mi da nije instaliran on i BUS Driver! inaće sve mi ljepo radi bez problema. Pa samo pitam el to uopće treba instalirat ili je sve ok ako stoji da nije instalirano? :P

ivan peran
15 godina
neaktivan

A jesam i neće da mi ga Uptade-a! Zato i pitam :(

ivan peran
15 godina
protjeran
Peky206 kaže...

A ja samo pitam to me muči ima već ko zna koliko, i nikako nać odgovor, a stoji mi da nije instaliran on i BUS Driver! inaće sve mi ljepo radi bez problema. Pa samo pitam el to uopće treba instalirat ili je sve ok ako stoji da nije instalirano? :P

dakle,trebaš instalirati SVE drivere za matičnu ploču..odnosno chipset...BUS ti je glavna sabirnica matične ploče 

15 godina
neaktivan

Ja imam onaj DVD od matične i kad sam instaliravao svi su se programi instalirali! A te dvije stvari su se preskoćile i pisalo je Failed to instal i nastavilo dalje inst šta je mogao! ne razumjem zašto?

ivan peran
15 godina
protjeran
Peky206 kaže...

Ja imam onaj DVD od matične i kad sam instaliravao svi su se programi instalirali! A te dvije stvari su se preskoćile i pisalo je Failed to instal i nastavilo dalje inst šta je mogao! ne razumjem zašto?

{#}...a kad ja kažem da se Acer-i i Asus-i zaobilaze,onda me popljuju.Dobro,nazovi podršku ili servis i opiši problem...probaj sa službene stranice skinuti te stavke i ručno instalirati...

15 godina
neaktivan

Piše mi da nije pronašlo nikakvi update za to :((((((

ivan peran
15 godina
neaktivan

Ne mogu niti na netu pronaći :(

ivan peran
15 godina
protjeran
Peky206 kaže...

Piše mi da nije pronašlo nikakvi update za to :((((((

točno upiši naziv tih file-ova i kopaj po netu...mora naći..samo moraš točno ime napisati..daj baci ovdje nazive na forum,možda tko to i ima pa ti da...

15 godina
moderator
Peky206 kaže...

Ne mogu niti na netu pronaći :(

http://www.asus.com/Notebooks/Versatile_Performance/K50IN/#download

odaberi OS i otvorit će se sve potrebno

Ante Gotovina - HEROJ -- 15.04.2011. dan sramote........../// TROLLBUSTER /// ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA :) ///
15 godina
neaktivan

Probao sam sa ASUS official, ali nmg opet instalirat niti uopće naći to :(

ivan peran
15 godina
neaktivan

Ja ne mogu nać to! pod kojom stavkom?

ivan peran
15 godina
moderator
Peky206 kaže...

Ja ne mogu nać to! pod kojom stavkom?

chipset driver

EDIT:

ne spamaj nego koristi EDIT

Ante Gotovina - HEROJ -- 15.04.2011. dan sramote........../// TROLLBUSTER /// ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA :) ///
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.5.2011 13:38 (XXX-Man).
15 godina
protjeran
Peky206 kaže...

a valjda će bit nešto. tražio sam ja po netu, ništa mi slično ne daje na netu?? :)))

ne lijepi postove tako gusto,admini će te kartonirati.Rekoh,daj imena fileova ovdje ...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

COPROCESSOR

SM BUS DRIVER

ivan peran
15 godina
neaktivan

SM bus controller ne driver

ivan peran
15 godina
protjeran
Peky206 kaže...

SM bus controller ne driver

e sad tutnjaj negdje i čekaj da ti netko to pogleda...imalju ljudi i svojih obaveza,tako da ne šiziš..kopaj malo po onome službenom linku što ti je kolega forumaš ostavio...

15 godina
moderator
linuxjuzer kaže...

e sad tutnjaj negdje i čekaj da ti netko to pogleda...imalju ljudi i svojih obaveza,tako da ne šiziš..kopaj malo po onome službenom linku što ti je kolega forumaš ostavio...

kažem ja njemu lijepo da skine chipset driver al on ne sluša...i možeš ga hebat...

bitno da spama po temi...

16 godina
neaktivan
Coprocessor

Places ovde zbog toga a sve ti radi uredno...sta ti to bode toliko oci ako ti ne smeta, nemas valjda otvoren non stop device manager pa ti smetaju zuti trokutici...ako sve radi sto cackas dzaba...

He who dares, wins
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ma ne smeta mi. Samo bih htio instalirati to. :)) da skratimo muke, skinuo sam chipset i inst, opet ništa! pa da se riješimo svega, ja nemam problema tako da ga neću niti instalirati, a ako bude, vratim se ja nazad :)))

ivan peran
15 godina
neaktivan

SM bus controller je instaliran ali coprocessor nije

ivan peran
15 godina
neaktivan

Riješio sam problem, hvala na pomoći prijatelji... :))))))))

ivan peran
15 godina
moderator

bilo bi lijepo da onda kažeš kako si riješio u slučaju da netko naiđe na isti problem...

17 godina
neaktivan
Previše tražiš xxx
Marija Antoaneta je intelektualni Mount Everest za Jadranku Kosor...
15 godina
moderator
EnlightenedPhoenix kaže...
Previše tražiš xxx

a znam, već sam ti rekao da sam mazohist što se toga tiče xD

15 godina
EnlightenedPhoenix kaže...
Previše tražiš xxx

Napisat će3 posta jedan za drugim da si nadopuni pitanje ili da šizi kako on to ne može naći, ali nije napisao kako je riješio...{#}

Ja bi uveo neke kazne za to, najozbiljnije.

15 godina
neaktivan

Oprostite ljudi što vam nisam napisao riješenje problema. Evo sad ću kazat kako! Otišao sam na ASUS OFFICIAL stranicu našao model računala koji imam i pod CHIPSET skinuo onaj programčić koji mi je trebao a nije mi se instalirao sa DVD-a od matične ploče! Eto, ubuduće ću pisat riješenje i pripaziti da pišem odgovore kad treba, nisam navikao niti nisam šizio hehe! OPROSTITE LJUDI! neće se ponoviti :))))

ivan peran
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice