Ovako zanima me moj frend kani uzeti neki solidan proc kao ovaj, pa bi me zanima u sstvari njega zanima more li to potjerati bbc2 multiplayer s 2 gb rama, i grafickom 256mb 3.0 shredera..????
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
: amd athlon 64 x2 dual core processor 3600+ 2.00 ghz ili e mozda problem u grafickoj jer ovaj navedeni proc na low, detaljima s grafom tjera bbc2 ali steka ne pokazuje se bjelo navedena slika, ali tjera. El problem u grafi????
nerazumljivi postovi uglavno athlon II X2 245 može bez problema tjerati no pitanje je o kojoj se grafičkoj kartici radi i na kojoj se rezoluciji igra (odgovor na to pitanje je i odgovor na tvoj problem)
nerazumljivi postovi uglavno athlon II X2 245 može bez problema tjerati no pitanje je o kojoj se grafičkoj kartici radi i na kojoj se rezoluciji igra (odgovor na to pitanje je i odgovor na tvoj problem)
Nvidia GeForce 7600 GS 256 RAM
1280x1024
1280x1024
stvarno nerazumljivi postovi...
probaj smanjiti rezoluciju,stara je to grafička kartica...
1280x1024
stvarno nerazumljivi postovi...
probaj smanjiti rezoluciju,stara je to grafička kartica...
Da znam ok, znaci treba uzeti novu graficku,to mi je bio problem znaci recimo ako uzme, ati radeon 4850 ili manju, i ovaj proc, 2 gb rama to ce tjerat bbc2 online......