Znaci zanima me jedna velika stvar izmedu ove dvije ploce koja je od njih bolje i dal ce obe podrzavati ivy kad izade molim vas ako mi moze neko malo bolje objasnit i ko ih ima da malo kaze svoje dojmove o njima. :)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Sabertooth bez razmišljanja
Zašto sabertooth?
Ja sam mišljenja da će prosječnom korisniku Asrock ploča bit puno bolje pogođena i još je osjetno jeftinija.
Zašto sabertooth?
Ja sam mišljenja da će prosječnom korisniku Asrock ploča bit puno bolje pogođena i još je osjetno jeftinija.
Ja bih radije išao na Asrock,jer čujem da je dosta ljudi imalo velike probleme s tim pločama (ASUS)
Uzmi asrokicu ploča je po meni jednostavno best buy do 1050kn.
Ja bih radije išao na Asrock,jer čujem da je dosta ljudi imalo velike probleme s tim pločama (ASUS)
Kakve probleme?, ja nisam imao nikakvih problema.
Kakve probleme?, ja nisam imao nikakvih problema.
Ne znam točno kakve,ali sam bio čitao da su imli dosta problema,ako uspijem naći postam link
Daj link ili nema nista, za z68 ex 3 je bilo da ima problem sa usb i etc
Ovo ti je super izbor
http://www.links.hr/?naziv=maticna-ploca-gigabyte-ga-z68x-ud3h-b3-iz68-ddr3-zvuk-s-ata-raid-g-lan-pci-e-crossfirex-sli-hdmi-dvi-d-sub-dp-esata-usb-3-0-fw-matx-s-1155&option=artikl&id_kategorija=05030617&id_artikl=050.306.757
Ljudi zaobidjite ta 3 djavola iz pakla.
MSI, GA, ASUS,....
Cujem da hvale ASrock i verujem da sada se trude daju sve od sebe da stignu ove.
Ako ne mozete da nadjete eVGA-Intel ploce uzmite njih.
Ja za sebe ne gledam sem eVGA nista ali bre ovaj GA je lud a prati ga ROG prevarant.
Joj vlada ubi se ti si trebao vec odavno bit baniran, čitajući tvoje postove ono ....
Sabertooth bez razmišljanja
Asrock svakako.. Ako ide na skuplje onda nikako Sabertooth nego Gigabyte Z68-UD4, ili tako nešto.