- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Naziv Pnenom s pravom nosi samo prvi proc, drugi model je zapravo prerušeni Athlon II uglavnom pricekaj uskoro ce Buldozer pa onda se bude vidla situacija i past ce cijene starih procova sigurno.
Ma treba fendu proc.....on nemore čekat caterpilara jer mu treba proc matična i ram do 1650 1700 kn..
Ma treba fendu proc.....on nemore čekat caterpilara jer mu treba proc matična i ram do 1650 1700 kn..
1 x Asrock M3A770DE, AM3 - AMD 770 + AMD SB710, ATX, FSB2600, Dual C
1 x Procesor AMD Phenom II X4 955 Black Editon, socket AM3, BOX,C3
1 x DDR3 2048Mb ( 2Gb ) Corsair, 1333MHz, CL9, COR-VS2GB1333D3
1.618,03Kn
Tak sam i ja neke mislil...puno hvala....Kad sam tu.kolko bi mogo dobit za pentium d2gb ddr2 800 i asrock 4core dual sata 2
Tak sam i ja neke mislil...puno hvala....Kad sam tu.kolko bi mogo dobit za pentium d2gb ddr2 800 i asrock 4core dual sata 2
Malo, ali probaj stavit u oglasnik procjena i prodaja pa vidi.
da ne otvaram novu temu zanima me koji procesor uzeti AMD Athlon II X3 445, AMD Phenom II X2 550 pa ga otključat u četverojezgreni AMD Phenom II X4 b50. Matična ploča je asrock n68c-s ucc , napajanje 400w (nije brand name), 3gb rama ddr2. Dali bih trebao mijenjati rame na ddr3, dali bih napajanje i njegov originalan cooler izdržao unlock? Pc mi služi samo za gaming, koji bi bio ''best buy'' i ima li razlike u performansama sa otključanih 4 jezgre. Pozdrav
da ne otvaram novu temu zanima me koji procesor uzeti AMD Athlon II X3 445, AMD Phenom II X2 550 pa ga otključat u četverojezgreni AMD Phenom II X4 b50. Matična ploča je asrock n68c-s ucc , napajanje 400w (nije brand name), 3gb rama ddr2. Dali bih trebao mijenjati rame na ddr3, dali bih napajanje i njegov originalan cooler izdržao unlock? Pc mi služi samo za gaming, koji bi bio ''best buy'' i ima li razlike u performansama sa otključanih 4 jezgre. Pozdrav
Kupi Athlon II X4 640 i riješio si sve dileme,ne moraš mijenjati RAM.
Kupi Athlon II X4 640 i riješio si sve dileme,ne moraš mijenjati RAM.
spreman sam dati do 1500kn za grafičku i procesor ako kupim ovaj procesor onda mi ostaje malo novaca za grafičku... zato je dilema između ova dva gore navedena procesora, igram na 1440*900 rezoluciji lcd 19'
spreman sam dati do 1500kn za grafičku i procesor ako kupim ovaj procesor onda mi ostaje malo novaca za grafičku... zato je dilema između ova dva gore navedena procesora, igram na 1440*900 rezoluciji lcd 19'
Onda bi ja rađe uzeo AMD Athlon II X3 445,tu su bar sigurne 3 jezgre.
Onda bi ja rađe uzeo AMD Athlon II X3 445,tu su bar sigurne 3 jezgre.
Ima li još tko kakav prijedlog??
Ja ti isto preporučam Athlon II X3 445. Imaš 3 sigurne jezgre a ako nađeš dobar primjerak možeš otključati i 4. jezgru. Evo moj je otključan i sve radi bez problema. Trenutačno u ADM-u košta 538 kn pa ti odluči jel ti se isplati.
No opet, izbor ti ovisi i o tome koju grafu mislis uzeti pa mozda da prvo kreneš od nje?
Napajanje je vjerojatno ms il takvo nekakvo sranje pa ja osobno na to ne bi spajao novu grafu, jednostavno ne vjerujem tim napajanjima. Ako se možeš slučajno rastegnut za 113kn uzmi ovo kaj sam stavio i bit ćeš i više nego zadovoljan.