Meni lipo izgleda, bile je boje! a i nije skup 3000 kn...
specifikacije:
Intel pentium P6200
2.13GHz , 3GB DDR3 , 320GB HDD
15.6“LED , DVD+-R/RW
intel gma HD
wireless , bluetooth
web kamera
Hvala!
Meni lipo izgleda, bile je boje! a i nije skup 3000 kn...
specifikacije:
Intel pentium P6200
2.13GHz , 3GB DDR3 , 320GB HDD
15.6“LED , DVD+-R/RW
intel gma HD
wireless , bluetooth
web kamera
Hvala!
zar nitko?
ja sam pročito na par foruma da je Toshibina C serija užas i da je bolje ne kupovati...
Daj molim te linkove foruma di si ti pročitao?
Moja cura je kupila taj laptop prije nekih mjesec dana (cijena je bila 50kn veća). Radio sam na njemu par sati pa sam stekao neke dojmove o njemu, najviše od kvaliteti. Specifikacije pišu, ako ćeš ga koristiti za internet, faks, slušanje muzike, pogledat koji film, pa čak i zaigrat simse 3 :D, to će ići bez problema. Što se tiče kvalitete izrade, imam same pohvale za navedeni laptop. Kućište je stvarno čvrsto, ništa ne škripi, nemaš dojam jeftine plastike, a tipkovnica je bolja nego kod nekih skupih laptopa (OSIM što te mogu zasmetati malo "glasnije" tipke miša na touchpadu). Ja koristim laptope 7 godina (samo IBM i ASUS) i da sam dobio od nekog ovakav laptop (što se kvalitete izrade tiče), bio bih zadovoljan. Osim ako tražiš dlaku u jajetu (kao što se meni ne sviđa bijela boja).
evo imaš ovdje review C660 serije, sve ti piše http://www.notebookcheck.net/Review-Toshiba-Satellite-C660-Notebook.43702.0.html
tople preporuke