Lenovo z500 boot problem

poruka: 3
|
čitano: 1.890
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Lenovo z500 boot problem

Koliko vidim po netu nitko nema ovakav problem pa sam odlučio otvoriti novu temu.

Problem je taj da mi se laptop neće upaliti,tj. pokušava se bootati(dođe onaj ekran na kome piše lenovo i nakon toga ona crtica u gornjem lijevom kutu) ali  onda se sam od sebe restarta. Itako on vrti u beskonačnost pri čemu se polagano počinje zagrijavati(ventilator počinje se brže vrtiti).

To mi se dogodilo prvi put nakon što mu se baterija ispraznula dok sam gledao youtube(samo se ekran zagasio dok se zvuk još uvijek čuo). Htio sam ga ugasiti ali jedini način je bio da ga prisilno isključim(power button). Dan nakon toga pokušao sam ga upaliti no tada mi je započeo taj problem.

Jedino rješenje koje ja vidim je da ga odvedem u servis, ali sam odlučio prvo čuti mišljenje ljudi koji se bave računalima više od mene.

0 0 hvala 0
14 godina
Lenovo z500 boot problem

- Probaj skinut neku Live distribuciju Linuxa ili možeš skinut i Hirens Boot CD, pa probat bootat računalo sa CDa (u BIOSu čitač kao first boot postavi) i ako možeš pokrenut MiniXP.

- Ako to uspiješ, onda ćemo dalje.

------ Sva pitanja ili nejasnoće molim na PM, prihvaćam sve kritike, vrijeđanja, pohvale, sve što se kaže na PM ostaje samo za mene. Hvala :D ------
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.10.2013 17:25 (Valentin17).

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Lenovo z500 boot problem

Evo stavio sam disk od windowsa pa sam otišao da ću instalirati na novo, ali sam odustao i ponovo pokrenuo.

Nakon toga nešto se pojavilo na ekranu ali je brzo nestalo i sada radi kao da mu nije ništa bilo.

Windows je sedmica, a pošto je taj laptop napravljen prvotno za windows 8 možda se zbog toga to dogodilo..

bilo kako bilo sada radi :)

0 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice